Mala mesta

Zaklani_Analizator 2011-06-24 15:35:25 +0000

Mesta koja imaju i pozitivnu i negativnu stranu. Pozitivna strana je ta što se svi međusobno poznaju i što poznaju svaki kutak tog mesta kao svoj džep, a negativna strana je ta što se ništa ne može sakriti i što dolazak ljudi sa strane može negativno da utiče na pojednince.

Primer za pozitivnu stranu:
Drugovi dočekuju druga koji je otišao na studije u Beograd.
"Gde si care, šta ima?"
"Evo društvo došao malo da vas vidim."
"Ako, ako nego da nam pričaš malo kako je u Bg-u. Hajmo u diskoteku na žurku."
"Hajde, hajde."

Primer za negativnu stranu:
U diskoteci je žurka u toku. Društvo je u ekstazi. Pored njihovog stola prolazi neki lik koga prvi put vide u životu. Naravno, nije mogao da im promakne i odmah kreću komentari:
"Je li ko je onaj Indijanac?"
"Nemam pojma, prvi put ga vidim u životu. Jesi li video kako me je pogledao?"
"Jesam, video sam. Hajde da ga bijemo."
"Hajde, hajde."

0
19 : 2

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.