Prijava
   

Mali huligan (mica)

Obično burazer vodje navijača ili debelog siledzije koga svi vršipuju u bloku. Iskompleksiran velikim bratom mali huligan krči svoj put u svetu debila, tukući mlado, staro, muško, žensko, nebitno je samo da je slabo. Loži se ili na crnački ili domaći rep, fura marame, lance, katance, navijačke grupe, skejtove, er maks, telefone vrednosti prosečne plate profesora na univerzitetu... Huligan u moru huligana. Medjutim paradoks nastaje kada se povede razgovor o njemu u prisustvu pripadnica lepšeg pola (naravno bez njegovog prisustva inače bi popizdeo i tužio vas tati). Većina devojaka ga gotivi i smatra malim slatkim mangupom i možeš prevrnuti nebo i zemlju i izneti neoborive dokaze da je bio mozak operacija Al Kaide, dame će iz kurtoazije sačekati da završiš svoje izlaganje(a nekad ni toliko) i čvrstim argumentima dokazati da nisi u pravu.

Maja: Jao pogodite koga sam juče videla, malog makija iz kraja vozi skejt, kako je on meni sladak šteta što nije malo stariji, hihihihi.
Sve: hiihihhihihi
Ja: Šta bre? Šomijevog mladjeg brata? Na čemu si ti daj i meni malo, ljakse mali bre šta pričaš ti?
Boka: Niiijeee on je takva mica. jutros je šetao kucu (pit bul dimenzija omanjeg stegosaurusa prim. prev). I baš mu lepo stoji onaj krstić ( pogrešna upotreba deminutiva). Baš je cakan, hihihi.
Sve: hihihihhihi
Ja: Taj isti cakani je pokazao kurac štreberki iz odeljenja, nakon čega je ova završila na dvonedeljnom oporavku u banji Koviljači, polomio ruku malom Fići, razlupao tezgu sa pilićima ludom Bori na kaliniću, ponavljao 4. razred, popušio dzok u dečijoj igraonici i sumnja se da je bio umešan u atetant Franca Ferdinanda!
Sve: Ali on se svidja Coki iz šestog dva!
Ja:...... bip bip...greška u sistemu....tu tu...

Komentari

Plus i Omiljena samo mislim da je Banji Koviljachi tj veliko B

Može i sa malim i sa velikim "b", iz jedne sam pa znam. Nije greška. :)
Inače od mene jedan veliki +

Kako me ovo nekad nerviralo...Znaš šta je super? Od 5 do sad pročitanih tvojih, izvukao sam dve ideje da ih možda obradim.

Da čujem ponudu. Nisi valjda hteo besplatno? Božeeee... :)