Prijava
   

Malo skuplje od džabe

E,kad čuješ od nekoga MALO SKUPLJE OD DŽABE ,znaj da si najeb'o!To je izraz koji koriste svi stručnjaci (čitaj: majstori,serviseri i sl.) koji ti nešto popravljaju,znajući da je kvar sitan,ali će oni od njega da naprave takvu problemčinu da ti ni tri mesečne plate neće pokriti tu zajebanciju u koju si se uvalio.

Pičkovac...Miladin stoji pored Sretena stručnjaka, koji do pola viri iz bubnja veš-mašine koju je ovaj kupio negde 1989. u nadi da će ista raditi, jedno 143 godine i da će je naslediti i njegov čukun-unuk.
Miladin: Sreto,ima li joj spasa,il' da idem po onu macolu iz garaže da je olupam,sve joj jebem!
Sreten: Ma,nemo' se sekraš,sa'će je sredimo, ima da radi k'i singerica.Dodaj mi okasti 14...dobro...pu!jebem li ti sve najmilije!
Miladin:Šta je,bre?!
Sreten: Ma,ništa...ček'...ugrrhhhhhh!E,nabijem na kurac,onog ko te uključio!
MIladin: Ma,šta je,šta se napinješ,k'o da ćeš se usrati?!
Sreten:Drži!!!
Miladin:Šta je ovo?...Milanka!!!!!!!!!!!Jebem ti mater blesavu,evo je ona čarapa koju već tri dana tražim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAGLAVILA SE U BUBNJU!!!!!!!!
Sreten:Ma,jebeš čarapu,pobratime,šta ćemo s kaišem?
Miladin:Ka'kim kaišem?!
Sreten:Ma,ova čarapa ti pojebala i kaiš i programator i stabilizator i gumu oko vrata,verovatno i neki kabl,ali to moram da utvrdim kad je ponovo uključim!
Miladin:Jebem mu,ma koliko će to da košta pobogu brate?
Sreten:MA nemo' se sekiraš burazere,to će izađe malo skuplje od džabe!!!!!
Miladin:Malo skuplje od džab...Ma, na kurac te nabijem,znam ja tvoju matematiku,kad mi ispostaviš račun,mogu dve nove mašine da kupim!!!!Batali po'so i doviđenja!!!...Gde mi je puška?!!!MILANKA SAD ĆU DA TI JEBEM MILU NANU!!!!!!!!!!!!!!!I TEBI I ČARAPI KOJU SI GURNULA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentari

IHHHH!NAJEBA MILANKA!