Malograđanski mitovi

oejlejla 2015-11-20 19:59:17 +0000

Kad znaš da nije istina.
Saslušaš iako nije istina.
Zapitaš se u vezi svog postojanja. Pored toga što nije istina.
Ostaneš zadivljen.... zauvek.

- Znaš Mita?
- Znam.
- Juče vozi nas Mito, vozi mene Pekija, Gogija, Sandru, Slavka i Uglešu na motoru i prikolica zakačena. Narok'o se kao bandit i zaustavlja nas policija.
- Ooo..
- Traže Mitu dozvolu. On nema dozvolu. Traže Mitu ličnu kartu. On nema ličnu kartu. Traže mu da hoda po liniji, a moj brat Mito liniju ne vidi jebo mu pas mater da mu jebo pas mater,e! Kažu oni njemu - Ajde sad 'vamo duni, druže da proverimo. Kad ono NIŠTA. 0. Kao ni kap alkohola! I pustili nas.
- A? Kako?
- Ma nadrogirao se pa izašlo iz organizma.
- A da,da,da.

- Slušaj ti mene kako može pušenje da ti spasi život. E ovako, navatali mi brata iz Berana, a on pošten, dobar, miran i tih, ma sjajan bre, samo hoda ulicom, ne mari ti on za druge. E navatali ti oni njega i neće bre da ga tuku nego ga izlepiše flasterima za protiv pušenja. Ono nikotinsko. Hvala bogu moj brat je strastveni pušač došao on u bolnicu kad ono strpljen-spašen ništa mu nije. Sve cigare sveta ga spasile jer je toliko nikotina imao u krvi. Šta ti je život, a?
- To je scena iz filma.
- Nije.

0
11 : 8

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.