Prijava
   

Maloletne definicije

Čas' retkim izuzecima, umotvorine članova koji ž od života videli nisu. Lako ih je prepoznati, samo se prisetite mentalnog stadijuma gimnazije (a bogami i osnovne) i svim glupostima koje su tih dana bile iz nekog razloga smešne.

1. "Kontiš iz mate": Dan kada smo svi religiozni.
-Šomi, imamo danas kontiš iz mate!
-Pomozi Bože!

2. "Ekskurzija": Jedina dobra strana škole ale aleeee ale aleeee alkohol alkohol to je prava stvaaar ko ne pije alkohooool nije normalaaan! (horda minusa navire galopom)

Komentari

Шта је поента овде?

Не оцењујем док ми неко не каже.

Поента је да је овде пун курац деце, што је, јебига, дошло само од себе омасовљењем Вукајлије.

И пре него што напишеш нешто у фазону "а ти знаш, а овде си два месеца", овде сам две и по године, само сам решио скоро да се региструјем.

"а ти знаш, а овде си два месеца",

Нисам ни хтео ово да кажем, ни ја нисам нешто дуго овде, пола године једва, али, опет не капирам дефиницију.. Нема смисла, или га ја не видим..

Па да али ти си ктитор са габазилион дефиниција колико сам сконтао па нисам ни гледао датум регистрације :p
Ово сам поставио јер није прва "дефка о дефкама" коју сам видео на Вуки, моја прва таква јесте, и не очекујем да је свако сконта или пригрли сад као род рођени :)

Само су ми се смучили јебени клинци.

Ау јеботе па то је ТРЕНД О_о
Свеједно, покидао сам се х)

овде сам две и по године, само сам решио скоро да се региструјем.

Ti da si ovde dve godine ne bi prevodio citate sa engleskog i predstavljao ih kao svoje definicije Tačka

Tema je sad samo zabavna, nekad je bila izraz revolta, ali nas je taj revolt prošao u međuvremenu. :)

Ало човече скини ми се бре, јел се теби некада десило да ти нешто добро падне на памет и после схватиш да већ постоји?? Или си толико јебено безгрешан да дајеш себи за право да се онако издркаваш? Па мајку му, чак и да је тако јел' толико тешко написати "ово је плагијат и биће избрисано"??

@Lullaby Па знам, јебига не функционише израз револта када дође до невољне комерцијализације :)

Ало човече скини ми се бре, јел се теби некада десило да ти нешто добро падне на памет и после схватиш да већ постоји??

Hoćeš da kažeš da ti je pala na pamet klon ideja? Potpuno identična onoj izvesnog Dena Stenforda? Ne budi smešan. Plagirao si namerno i to je to. Nije za krivične prijave, nije ni za prekršajne al' je svejedno truo potez.

Или си толико јебено безгрешан да дајеш себи за право да се онако издркаваш?

Ne. Samo bolji.

Па мајку му, чак и да је тако јел' толико тешко написати "ово је плагијат и биће избрисано"??

Nisam bio siguran da bi ti shvatio kada bih tako napisao jer, ako si već upoznat sa konceptom "plagijata", zašto bi uopšte pokušao proturiti jedan?

Аман, поставио сам четрдесет и кусур дефиниција у два месеца, ниједна није плагијат, зашто бих кој' курац сјебао сам себе?? Јесте, идентична је, МОЖДА сам је некада чуо од некога који је то чуо од Дена Стенфорда, али ја за човека НЕ ЗНАМ, а цитат сам оставио у малом мозгу НЕ ЗНАЈУЋИ ДА ЈЕ ЈЕБЕНИ ЦИТАТ! Тако да можда изгледа као труо потез али НИЈЕ БИО НАМЕРАН.