Prijava
   

Mana poznate ličnosti

Otužna pojava, kvazisprdnja sa nekim nedostatkom neke javne ličnosti.

Kao, eto, mi smo tako dobri da i oko toga možemo da se zajebavamo a oko toga se kao ne zajabava ali mi smo takvi likovi opušteni da sve može sprdnja i zebancija dvaes četri kroz sedam nema granica, ludilo, šala, moreeee, zakintos, obala. Jeftino.

- zdravo ivane ivanoviću haha jel možeš da sedneš za sto
- mogu što
- pa ne mislim nizak si pa jel dohvataš hahahah
- publika ahhahahah
- ivan ahahaha a jesam nizak baš majmun
- svi ahahahahaa
- ivan ah

- de si đule van gog šta rrradiš brrrrateee kapiraš imitiram te
- publika ahahahah
- đule aahahah... carrrrina si brratunga rrriba rrribi grrrrize rrrep
- svi ahahahaa
- đule eh

- e sašo matić svaka čast ti baš znaš da se našališ na svoj račun ajde pričaj neki vic kako si slep
- ahaha znate šta kaže Saša Matić kad menja sijalicu?
- svi ahahahah a priiičaj
- kaže e kad i ova pregore
- ahahha kako si ti sale car znaš da se našališ na svoj račun
- sale ahahaha publika ahhaha
- sale uh

- hahaha vlasto velisavljeviću baš si mator
- hahaha ne čuje baba sine ahahha
- publika ahahahah
- ivan ivanović ahahah vlasto car si
- vlasta

Komentari

ludilo, šala, moreeee, zakintos, obala. Jeftino. +

loodilo, shalla, krivo je, ubili amerikanca, riječna obala, pre pre pre

Ne dopada mi se. Od mene, nažalos', minus.

Ни мени се не свиђа тема, али је треба коментарисати и пљувати ретарде који мисле да су духовити ако наглас кажу све што виде.
А то раде само они који су искомплексирани због неке своје мане: "Ја имам кокошије груди, али ево овај је слеп, супер!". Никад нећеш чути неку феноменалну рибу или неког атлету да се руга нечијем хендикепу. Само јадни комплексаши, који због тога испадну још јаднији.

Mana je mana, ali helt je helt.

Фрајкор

Ни мени се не свиђа тема, али је треба коментарисати и пљувати ретарде који мисле да су духовити ако наглас кажу све што виде.
А то раде само они који су искомплексирани због неке своје мане: "Ја имам кокошије груди, али ево овај је слеп, супер!". Никад нећеш чути неку феноменалну рибу или неког атлету да се руга нечијем хендикепу. Само јадни комплексаши, који због тога испадну још јаднији.

Upravo tako. Mrtvo kuče niko ne tuče.

Letnja lajt posna definicija salata voćna neka onako čisto da nije bez ništa tek primećena jedna pojava

Posle ali mi smo takvi likovi opusteni da sve moze je trebala da se zavrsi definicija. I trebao si da ubacis kilibardu jebote gde ivanovic a da nema nje pa znas da se oni sale uvek za obucu mada malo vise ivan nego oni, ona se toboze ljuti napravi se uvredjena ali u sali da bi bila lepsa sala. Iako su ovo prekrupni nedostaci ipak sam presao preko njih i napravio sevap nadam se da ces seniti oko mojih nogu u znak zahvalnosti jer sam i ranije pozitivno ocenjivao tvoje definicije i treba da mi budes zahvalan nitkove, o sta sam u stanju da uradim ako ne postupis tako letece bic po glavini nitkove, slusaj spasioca svog majku li ti jebem i budi ponizan.

Definisi adanju polak beti djordjevic nikolu djuricka. Npr ta neka harizma koji car je djuricko ne verujem haha-tako nesto. Kako on pametno prica. Do jaja glumac. Beti podbodi nesto za to sto je svuda dobrodosla svi se smeskaju zajebanu sudbinu ima i ne treba se zajebavati sa time a posle emisije ti svi voditelji sutnu nekog cigana u podvoznjaku i svadjaju se sa babom u gsp koja podrazumeva da pobogu njoj treba da se ustane. Oni imaju dosta razumevanja za starije koji su preziveli takve neke stvari kao beti i oni su je izvukli iz blata i na kraju definicije oni ce je izbicevati trazeci malo vise zahvalonsti eee dok si popularan i drustven svima odgovaras a posle si gori od najobicnijeg gradjanina ne bi ti dali milostinju na ulici da prosis jos bi te istukli jer si izvucen sad iz te atmosfere i nisi vise takav dasa e sad ces da vidis majku ti jebem i za ono sto si rekao za gledanje rijalitija i za kucu na dedinju i za lagodan zivot ahaa da vidimo sad ko je fukara. Kao da beti drzi drustvo. Sad je drzi ali vec sledeceg trenutka moze da je smozdi, mogu da biraju, drze je kao zamorce, sve zavisi od njihove volje dok se beti za sve to vreme samo smeska kao da nema pojma ni o cemu kao neko umobolno dete od 18 godina za koje sve roditelji odlucuju za njegovo dobro. A za miru nemam ideju moze samo primer zanimljiv napravio si ono za s tamarom u akciji i nije bilo lose tako da ti ni ovo nece biti tesko samo neka ide iz dushe...
Ee prijatelju ti imas svoju stranicu na fejsu a neko samo nalog na gmailu i kupujemprodajem ovo mi je mozda jedino mesto gde mogu da nadjem skloniste od negativne energije prisutne u ovom danasnjem svetu. Video sam sta si napisao u nekom komentaru, nagovestavas da je ovo kraj ove price, postojaces, ali u drugom obliku, sada si na stranici djevdjir ali mogu da ti kazem da ti je stranica sranje, nije to to, izgubila se ta energija koja je bila. Ostani ti ovde bacuska kad ti kazem. Ti izleti su efemerna stvar i brzo ces nam se ti vratiti bratko, ali tada ce biti kasno, neces uspeti da prepoznas ulice nekadasnjeg grada sve ce to biti jedna jako tuzna scena dok te na kraju ne snimi kamera kako padas sa neke stolice sa casom u ruci koja se otkotrlja negde daleko, i na cijem dnu nikada nisi uspeo da nadjes utehu i sliku lepsih vremena, ta te je casa dokrajcila razumes bacuska?

srećan ti rođendan :-*