Prijava
   

Manje od dečka, više od ortaka

Nešto slično prijatelju sa povlasticama ali bez seksa. Predstavlja osobu koja je uvek tu negde, ali odnos sa njom je nedefinisan. On je tu da ga drndaš telefonom kad god ti je dosadno, kad si na času prepucavanje sa njim je glavna zajebancija, kad ti treba ortak za pivo on je tu. Kad imaš dečka ili kad on ima devojku pravite se da ste drugovi i trudite se da se niko nikome ne meša u vezu. Kada ste slobodni, odmah uskače ''ortak'' kao uteha. Sebično, ali odlično rešenje u svim situacijama. Kada reše da budu stvarno zajedno, to ili se pretvori u potpuni promašaj ili u brak.

Komentari

Zanimljiv fenomen, sama ih imam nekoliko, ali moze to mnogo bolje...

hahahahaaaa, Mici...pluscina!

Meh zensko razmisljanje, ni same ne znaju sta oce.

Ма може, нисам ја крива, веруј ми, морала сам да напишем ово брзином светлости...

Енерџи, фала :)
Фочо..паааа....делимично знамо :))

Meh zensko razmisljanje, ni same ne znaju sta oce.

umreh!

Дадох плус Мици, али запамти, тај ће увек да се ложи на тебе. Ако се не ложи сад, ложиће се убрзо. Лепо рече Гамби: "Девојка се нада да има друга, а друг се нада да ће имати девојку."

:) Znaci nisam jedini koji ima ovakve "drugarice". Sad mi je lakse, nisam sam. +

Obicno u promasen brak...

Wookman17
pre minut obriši

:) Znaci nisam jedini koji ima ovakve "drugarice". Sad mi je lakse, nisam sam. +

U prevodu SEX u najavi, al na malo duzem stapu.

Licno imao sam par puta u zivotu tako par zenskinja koje su se cupale da budu drugarice al nije izaslo na dobro. Brzo se to resi.

Пеки, па пази и ја се делимично ложим на њега и он се делимично ложи на мене, одговара нам зајебанција, што да не? Лепо је рекао Гамби, можда једног дана ;)))

Анонимус небитнус, како знаш? Не можеш да будеш тако сигуран.

Пеки, па пази и ја се делимично ложим на њега и он се делимично ложи на мене, одговара нам зајебанција, што да не? Лепо је рекао Гамби, можда једног дана ;)))

Лаже, људи, не ложим се на њу! срам те било лажовчино :Р
и дођеш ми пиво, ма гајбу пива за инспирацију :)

:) Znaci nisam jedini koji ima ovakve "drugarice". Sad mi je lakse, nisam sam. +

Svi ih imamo :)

Пеки, па пази и ја се делимично ложим на њега и он се делимично ложи на мене, одговара нам зајебанција, што да не? Лепо је рекао Гамби, можда једног дана ;)))

Odradite neku šemu da se venčate ako oboje budete singl sa 30+... Čemu prijatelji služe :D

Deco, pa sta je to s vama? :))

Костја, оно мислим ортак све за тебе, али гајба пива?? Па сти луд :Р
А-а, не дођем ти ништа, ти мени дођеш пола, по последњем прорачуну, ја водим ебвиденцију матори. :Р

АХхахахаха Ескпо, као вау имам 30 година шта ћу сад...ахаа имам оног ортака, па добро, удајем се :)))

Pa, tu foru su Čendler-Džoi-Ros-Rejčel-Monika-Fibi svi odradili međusobno, mnogo je dobra :D

Енерџи, па то су ти ова данашња деца...:)))
Лули, тај рад! :)

Ja imam trojicu u takvoj rezervi. Jebiga, za svaki slucaj, nikad se ne zna kad cu da se iznapusavam sa nekim ;/

Хахахах Експо...:))
Мајо, па то није фер према њима, ја имам једног резервног играча и доста јеее...:)

Pfff, bas me briga sto nije fer, ovaj drugi je za slucaj da se iznapusavam sa prvim, a treci za slucaj da se iznapusavam sa drugim. Ako se sa svom trojicom iznapusavam i niko me normalan nece onda sUdajem sKineza.

АХхахахаха е свашта, па дај Мајо, мислим очигледно радимо на другачији начин, ја се стварно према резервном понашам као према ортаку, опуштено, ретко се нервирам, нема свађе....:) који ће ми други резервни, само ће да ме збуни...

Gledam komentare i ne mogu da kazem da sam iznenadjen. Al ono ok je. Ipak po nekim mojim standardima licno nikad nebi bio takav drug.

Tako mi je i u zivotu, ako je jednom postala drugarica onda tako ostaje pa neka dubi na trepavicama nece dalje da bida, pokusavale su sve, od skidanja do nagih sacekusa u sobi, al dzaba.

Ja nisam tako lako zbunjiva;)

Мици, Мици, Мици причај им оно за језик! :Р:Р:Р:Р

A cekaj, Focho, salu na stranu, zasto je tako lose imati nekoga ko ti je manje od decka, vise o ortaka?

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХА Костја срамота! То се не прича, подобијаће деца срчке! :))))

Па Фочо ок је мени то твоје, не свиђа ти се то кул...али то је бар из мог искуства стварно зезање велико...:)

Iskreno, video sam kako lose moze da ispadne. Pa se zapetlja i ispadne kurslus.

Uglavnom vidjao sam kako takvi "manje od decka, vise o ortaka?" prsnu pre vremena pa ispadne kurslus. Da ne navodim ostale manipulativne radnje.

Previse zapadam u navodjenje, ali meni licno to ne odgovara, pa stoga ne upraznjavam, al u mom licnom iskustvu najgore je kad takve drugarice isto prsnu pa izgube glavu, rade sve sto ne treba.

Па Фочо ок је мени то твоје, не свиђа ти се то кул...али то је бар из мог искуства стварно зезање велико...:)

Svako ima svoje misljenje.

Nemoj da se ljutis, ali sada zvucis pomalo prepotentno.

Костја, кажи му, кад се десило сам ја изгубила контролу? Када? Ајде, да чујем, кад је био куршлус са мном...:РРР

maja7
pre 2 minuta obriši

Nemoj da se ljutis, ali sada zvucis pomalo prepotentno.

Mislim ipak da sam vise konzervativan, al kako kome, samo kazem da sam video i osetio lose iskustvo toga, tako da sam malo odbojan prema tome.

па овако...два пута је покушала да ме силује, три пута је тражила да је женим иако ја малолетна, четири пута...о том броју нећемо... пет пута сам морао да бежим из града...

Ne zbog tvoje konzerviranosti, nego zato sto ispada da su sve tvoje drugarice prsle na tebe, a ti jadan ne znas sta ces od toliko pari sisa:)

P.S. Focho, nista licno;)

maja7
pre nekoliko sekundi obriši

Ne zbog tvoje konzerviranosti, nego zato sto ispada da su sve tvoje drugarice prsle na tebe, a ti jadan ne znas sta ces od toliko pari sisa:)

P.S. Focho, nista licno;)

Ma ne ljutim se ja.

Iskreno ispostujem ih kao ljude ( dobre osobe ) jel tako pocne i onda pocnu da se ponasaju i padaju u mojim ocima.

Jednostavno ih ne mogu gledati kao devojke sa kojima bi bio to mi je vise nego odvratno, jel ispadne da ih vise interesuje moje spolovilo nego kakav sam covek i da je sve bila laz od pocetka.

jbg, tako sam konstruisan.

ХАхахахахахахахаахха број 4 Костја, број 4, једног дана проверавам, рекла сам. :Р
Јаооо како лажееее за остале бројевееее...

A cekaj, zasto mislis da ih samo tvoje spolovilo (ne mogu da verujem da koristim ovu rec) interesuje ako jednostavno osete neku bliskost sa tobom? Mici je napisala BEZ SEKSA.

Mislim da se razilazimo u pojmovima.

Bliskost, mozda, al uglavnom kad god sam dao sansu tako necem, uvek dojde do toga da je ipak bilo u pitanju nesto drugo.

Neke tvoje premise se meni cine netacne, verovatno si imao posla sa kretenima od devojaka, ne znam. Prva premisa je postovanje- prijatelja svakog postujem, pa i ovog koji je vise od prijatelja. Dakle ti samim tim ne radis nista sto bi zaista moglo da povredi onu drugu osobu. Dalje, ne znam za tvoje, opet, pa se moram ograditi- ja, a mislim da i vecina devojaka tako razmislja (mislim, ne mogu da tvrdim), nikad ne ulazim u prijateljski, poluprijateljski, cetvrtprijateljski sa namerama da ga jednog dana potucam (da, znam kako zvuci). Ako zelis samo seks sa tom osobom to se jebeno oseti od pocetka, to se zna. Mislim da se seks izmedju dvoje prijatelja moze desiti ili kad ima osecanja ili kad nema postovanja, izmedju ne. Jer onda ga valjda ne bi nazivao jebenim prijateljem, mislim ne bi ga postovao.

I da, meni se "desavaju" takvi odnosi iskljucivo spontano, osetimo neku neobjasnjivu bliskost i to je sve. A ne mogu biti sa svakim sa kim osetim bliskost, zar ne?

To si u pravu 100%, imao sam posla sa dosta razlicitih osoba zenskog pola.

Kao sto i zensko ima moralne standarde tako i muskarci, naravno uvek postoji dno i vrh, al pod pokrivanjem prijateljskog odnosa dosta stvari se prikriva, to je vec nesto drugo od osobe do osobe.

Zato je prijateljstvo vredi vise nego bilo sta kad je pravo, dok sam studirao imao sam dosta naivnije misljenje oko toga svega, pa sam sad malo realniji i kako da kazem da me ne svatih pogresno, preventivniji.

Sve sto si cula lose od muskaraca, to isto ima i kod zena, mozemo da se raspravljamo do ujutru, (nist zlo namerno).

Retko sam kod prijateljica imao pokusaje muvanja sa moje strane, uglavnom su padale pod sugestiju neke trece osobe ili jednostavno pocne da zeli vise da bude samnon tj da udje u dublju vezu, sto ja ocigledno nisam hteo.

Delim tvoje misljenje delimicno, jel nikad ne planiram da se druzim sa nekim, jednostavno se to desi ili dojde kao proizvod nekog konstantnog susretanja ( poslovno ) pa moze da se pretvori u priajteljstvo.

Siroka je tema, toliko siroka koliko ima i ljudi.

Pa ti mamlazi i mamlazice (?) koje ti se priblizavaju pod maskom prijateljstva sa jedinim ciljem te jednostavno ne postuju. Meni je to prejadno. Slazem se tu sa time, kontam da ti zato padaju u ocima.
Ne znam, devojcica sam, pa valjda zato i ne znam za puno primera da devojke to rade.
Mislim da retko koji muskarac moze sebi zacrtati u glavi Ona je samo drugarica i to je kraj, a potpuno je nebitno sto ona zeli da skace po mom do besvesti i sto je svrsavajuce jebozovna (izvinjavam se na vulgarnosti, probah da udjem u mozak muskarca za trenutak). Lepo je ako ti to mozes...
Eto mislim da smo se slozili, sto bi klinci i klinceze rekli- baci kosku;)

Eve koske :D

svi koji udju sa tim uglavnom sugerisu kako decko/devojka radi nesto sto ne treba, i kako je sve pogresno. Ubacujuci sebe kao primer. SUgestija, al ono izduvaju na nekim krupnijim stvarima.

Av, av:)
Ah, da, moram da priznam da sam i ja to uradila jednom kad sam imala 12 godina. Kajem se.
Infantilno, sta ces. Bice izvaljeni.

Razne varijante imas, ne bi verovala.

Dobra, pljus. :) Vidim da imaš dosta inspiracije, daj maaalo. :D

Хвала Славко :)
Ма имала сам синоћ, потрошило се Пекки...у следећој тури добићеш дозу ;)

Mici, 100% tačno +

Mici, 100% tačno +

Znam, provereno. :)

Uopšte ne mora bez seksa a da sve drugo stoji.

HAhahaha pozdravio te moj drugar sa klupe...salim se, ne ne mora, ali ja sam opisala ovaj specifican odnos gde seksa obicno nema..:)

bravo tatino..nisam video ovu...plus...