Prijava
   

Mara milosnica

Kurtizana, žena koja ima redovna primanja. Devojka koja ide k'o kofer od muške ruke do ruke, ili od skuta jednog momka do drugog, pružajući ljubav, otvarajući im svoju dušu ali ne i samo nju...
Ona ne traži ništa zauzvrat, svi se njome služe bez milosti, kače je svuda, rade joj svašta, umaraju je na raznorazne načine, i njoj opet nikada dosta...ona iznova i iznova daje sebe voleći svakog na isti način, najviše.

- Koja ti je ova Ana? Arči bateriju na tvom telefonu brže no internet. Svaki sekund nova poruka. Što ti malo nju, ovo ono? A? Viš da navalila ko smrt na babu!
- Ma, ćuti. Naporna mi je ko tesne gaće, a ni bicikl na nju ne bih naslonio. Još pričali da je nezasita Mara milosnica, a i prava zla maćeha. Jok, jok, to se ni ne gleda.
- Koji si ti marmelada, izbiračice jedna! Ko da ćeš da je ženiš! Pošalji je slobodno kod mene. Vodiću je u mrak da joj pokažem neke vežbice za bolji stas.

Komentari

http://vukajlija.com/ne-zna-se-da-l-trepce-il-namiguje/601299#comment_2238098 ne možeš više reći da nije tako, opet sam te uhvatio sa jednom takvom defkom .

Доказ, а? :Р Ма чини ти се само :Р

ma čini mi se samo, postao sam paranoičan :p

Crvena konjeva mas', неко ме прочитао, а? ;-)
Збуних се малопре, реко шта је ово сад? о.О
Хвала свима!

ne gotivim ovakva pisanija, al defke su ti općenito toliko benigne da se osećam kao zlobnik kad lupim minus haha

ergo, plus

uzdravlje!

Реци то с оригиналног, да те препознамо.

Па потпиши се....

Piše ti na njegovom profilu jebo ga ti :)

Хвала енеми :))

Нисам гледао, а и откуд знам, можда су у љубави, па ово-оно... Дешава се...
Мада и јесу у љубави, контам да волим сам себе. лолололо

Хвала енеми :))

A đe meni hvala? :D
Sve go peder :)

u zavadi smo trenutno x/

Баците неки секс помирења.

Vid (mu, joj, njemu, njega TO), fore jedan muški, jedan ženski, oćeš to da ih upariš? Da ako postane jedan kršten od ta dva.

Фала свима! О!