Mara milosnica

МајаПи 2012-09-14 08:49:58 +0000

Куртизана, жена која има редовна примања. Девојка која иде к'о кофер од мушке руке до руке, или од скута једног момка до другог, пружајући љубав, отварајући им своју душу али не и само њу...
Она не тражи ништа заузврат, сви се њоме служе без милости, каче је свуда, раде јој свашта, умарају је на разноразне начине, и њој опет никада доста...она изнова и изнова даје себе волећи сваког на исти начин, највише.

- Која ти је ова Ана? Арчи батерију на твом телефону брже но интернет. Сваки секунд нова порука. Што ти мало њу, ово оно? А? Виш да навалила ко смрт на бабу!
- Ма, ћути. Напорна ми је ко тесне гаће, а ни бицикл на њу не бих наслонио. Још причали да је незасита Мара милосница, а и права зла маћеха. Јок, јок, то се ни не гледа.
- Који си ти мармелада, избирачице једна! Ко да ћеш да је жениш! Пошаљи је слободно код мене. Водићу је у мрак да јој покажем неке вежбице за бољи стас.

20
39 : 3
  1. http://vukajlija.com/ne-zna-se-da-l-trepce-il-namiguje/601299#comment_2238098 ne možeš više reći da nije tako, opet sam te uhvatio sa jednom takvom defkom .

  2. Доказ, а? :Р Ма чини ти се само :Р

  3. ma čini mi se samo, postao sam paranoičan :p

  4. Crvena konjeva mas', неко ме прочитао, а? ;-)
    Збуних се малопре, реко шта је ово сад? о.О
    Хвала свима!

  5. ne gotivim ovakva pisanija, al defke su ti općenito toliko benigne da se osećam kao zlobnik kad lupim minus haha

    ergo, plus

    uzdravlje!

  6. Реци то с оригиналног, да те препознамо.

  7. Па потпиши се....

  8. Piše ti na njegovom profilu jebo ga ti :)

  9. Хвала енеми :))

  10. Нисам гледао, а и откуд знам, можда су у љубави, па ово-оно... Дешава се...
    Мада и јесу у љубави, контам да волим сам себе. лолололо

  11. Хвала енеми :))

    A đe meni hvala? :D
    Sve go peder :)

  12. u zavadi smo trenutno x/

  13. Баците неки секс помирења.

  14. Vid (mu, joj, njemu, njega TO), fore jedan muški, jedan ženski, oćeš to da ih upariš? Da ako postane jedan kršten od ta dva.

  15. Фала свима! О!

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.