Prijava
   

Marfijev zakon u srpskom fudbalu

Verovatnoća da nas na sledećem svetskom prvenstvu izbembaju neka Farska ostrva ili Gana je direktno srazmerna količini entuzijazma, vere, para i podrške koju pružamo nacionalnom timu.

Komentari

Ne bih reko, al videcemo...

zivi bili pa videli, smem da bacim neku paru, mozda nas ne oladi Gana ali neka Nemacka sa 5:1 ce sigurno

Ma kakva vizija, kad god smo otisli sa velikim ocekivanjima najebase nam se majke. Mislim, ja sam malo mator za ovaj sajt, pamtim prvenstva od Meksika 1986.

Мени ово безвезе, као пушићемо - увјек смо пушили!? МИ дебитујемо на првенству, стварамо своју нову фудбалску историју под грбом нове државе која нема никакве везе са бившом Југом. А и не волим песимизам који касније повлачи онај фазон; е јасам вам рекао? Од мене минус!

Убијеђен сам у полуфинале!

viruse, ja ne znam kako su hrvati navijali kad smo bili juga, ne znam kako su slovenci navijali, ni siptari, ali znam da je piksi promasio penal protiv argentine, a ja sam nislija

Vojo...totalno znam sta occes da kazes, i totalno si u pravu!

Mi uvek visoko letimo.

Ма нема везе одакле си, ја сам рецимо из Приједора а не јебе ми се ни два посто за БиХ и њихову репрезентацију тј Џеку и Мискета. Премлад сам да бих се сјећао неких ствари којих се ти сјећаш али сам свакако упознат са киксевима бивших репрезентација како год се оне тада звале на великим такмичењима! Још увјек ме прође језа када се сјетим утакмице Југославија Шпанија (2000) коју смо изгубили 4:3, е када се сјетим како сам плакоа тада...хоћу да ти кажем да су ово неки нови момци, који играју неки други фудбал и са човјеком који зна свој посао...и имам осјећај да ће ово бити наша година. Освојити нећемо сигурно али ћемо изненадити многе!

nada umire poslednja :)