Prijava
   

Matora drtina

Jako pogrdan i bezosecajan naziv za neku stariju osobu koja nam obicno nista nije skrivila vec jednostavno sama sebe ne moze da neutralise(nece da se ubije),a mozda je u mladosti i doprinela opstanku nase nacije boreci se protiv razno raznih djavoljih nakaza i parazita.Osobe koje koriste ovaj naziv su lakomislene i sebicne,a amerikanci su im popili mozak koji je ionako bio genetski osiromasen jer su tokom svih ovih ratova u zadnjih stotinak godina opstajali i prezivljavali izdajnici i pobegulje koje su se krile iza jebenih zena koje su se sa zadovoljstvom poturale da bi zavarale trag svojih muzeva.Odaljih se od teme pokusavajuci da vam docaram gnev koji u sebi osecam kad cujem nekog balavca kako vredja starijeg od sebe i svojih roditelja zajedno!

Zipa:Hej You ajmo na Adu da se gudramo!
You:De mota tebra ima neki skup matoraca slave neki kurac!
Zipa:Sta koji moj?
You:Valjda neki jebeni solunci ono!
Zipa:Ma matore drtine jebem im kevu,idemo na kej!
You:O kej!

Komentari

pljus... istraj u borbi

Ne shatam pominjanje Amerikanaca u pojašnjenju pojma. Mislim da se ovakav redosled priče u izlaganju može objasniti nekom od postojećih definicija na Vukajliji. Za prvi deo svaka čast!

Pa znas da je rts njihova televizija kao i sve ostale u Srbiji.Poceo sam da pricam o nedisciplini u drzavi koja je kao i svugde u svetu izazvana medijskim pumpanjem.A u pravu si za to da nema veze sa temom.

Takođe i mesar iz crtaća 'Ren i Stimpi' :D +