Prijava
   

Matore guzonje sa basketa

Neuhodani makrobioticar sa visokim holesterolom, srdacni patuljasti komsija, veliki seljober-mali preduzetnik itd. ..iliti na terenu zbirnim imenom: old school guzovani.U napadu raspolazu guz-mic tehnikom kojom krce put do kosa, u odbrani sibaju kao komunisticka milicija prozapadnu omladinu, uz svojevrstan, samouki “bacanje kamena s ramena” sut.Iako uglavnom operisani od basketa, glavni su kos geteri. I kad se na zeninu komandu razmile sa terena niko od preostalih nema vise snage za jedan “posten” basket

Komentari

Pazi,mogu da budu baš kul likovi što je češći slučaj a mogu da budu i baš matore seronje ,da šibaju ko nenormalni ali da kad odgovoriš laktovima i kolenima u meke delove tela pizde i pozivaju se na majoritet i stara vremena...takodje znaju i da se dosta kurče i da dobiju batine žestoke...što je jako ružno jer je rel o starijim ljudima koji tu često i sa detetom dodju.

Odmah sam zamislila Aleksandra Tijanića kako igra basket :)))

sve istina!!!! +
a vole i da obuku shorceve iz perioda kad su imali 15 godina i 50 kg manje,stara skola plasticni adidas sa pocepanom postavom duzine od koje bi se postidele i najgore splavarke, uz obaveznu majicu bez rukava..

Plus i po...
Nemoj da zaboraviš na atraktivne poteze kojim pokšavaju da ulepšaju vrljavu igru, a nekako im te lopte uvek završe u autu... :))

Ming, totalno si u pravu za "driblinge",uvek ostaju nedoreceni za koji potez (rukom ,nogom)vise pa im lopta ide na sve strane.Opet bolje i da nesto pokusavaju nego igraju samo na misice i autoritet.Ima kul tipova koji dolaze radi rekreacije i zezanja premda u mom slucaju ima vise nadrkanih paljevina

Igram basket i potpisujem sve napisano +

Heheheheh a najvolem kad se zagrevaju solistichki na terenu pa vezbaju izvodjenje neke quazi trojke i bacaju na kos u ravnoj liniji, tabla pukne, suze da ti podju... posle mu treba 15 minuta dok locira i ode po loptu :)))