Prijava
   

medena kolica

Stari mesopotamci su znali za nju još pre 4000 godina pre Hrista, Indusi 3000 godina p.H., egipćani 2000 p.H., a rimljani 1000 godina p.H. Pa ipak, u godini 2007., kompkuterskoj eri, kada čovečanstvo već počinje ozbiljno da razmišlja o teraformiranu drugih planeta, razmnožava se putem sajberseksa,sajberseks i dobija energiju cepanjem atoma, u većini krajeva moderne Srbije,srbija KANALIZACIJA je još uvek u domenu naučne fantastike.

Pošto se srati mora, a da su naši preci čekali na kanalizaciju već bi odavno pozeleneli od muke, oni iskopaše rupe u dvorištima svojim i ime joj dadoše, septička jama. Rešenje nije bilo idealno, ali u tom trenutku jedino moguće. I tako sraše i sraše i sraše.... ma nakenjali se samo tako, e a kad su im nusproizvodi prasetine i sarme počeli navirati nazad u kuću stavljeni su pred novi problem. Kuda s govnima?

Kad vam pola dvorišta plovi u bari miomirisnih telesnih fluida Vaše porodice i komšije Vam jebu mater što Vas je mrzelo da kopate dublju septičku, koga ćete da pozovete u pomoć. Poznato je da kada ste u govnima do guše, a u ovom slučaju je to bukvalno, prijatelja nema nigde na vidiku. Betmen, Supermen i Deda Mraz Vam takodje neće pomoći i uzgred budi rečeno, prestanite da verujete u njih oni NE POSTOJE. A i na Nindža Kornjače možete da zaboravite jer nemate kanalizaciju, nema kanalizacije nema Nindža Kornjača.
Ne! Jedina pomoć koju možete da dobijete su MEDENA KOLICA.

Lokalni seljak koji nema problema da se bakće s govnima (kao što ste Vi) doteraće vam traktorom primitivnu cisternu koja je više bušna nego zakrpljena, više limenka nego cisterna, više manje nego manje više i isprazniti Vam septičku. Pri odlasku, medena kolica će markirati teritoriju tako što za sobom ostavljaju trag po ulici, takozvani med po čemu su i dobila ime, a Vama će to značiti samo to da će Vam i širi komšiluk jebati mater pošto ste sad uspeli da userete ceo kraj. Bravo! Svaka čast!

Šta seljak radi sa govnima ostaje misterija, mada je potvrdjeno da oni koji se bave ovim poslom pride imaju najbolje prinose na njivi.

-Brate šta je ono napolju, ceo komšiluk ti smrdi kao da ste svi pocrkali.

-Ma pusti, komšija Kovačević je opet napunio kenjaru pa su mu bila medena kolica. Jebem mu mater!

Komentari

+++ Odavno se nisam ovako smejao! :))

Potpuno lud komentar i nazalost ,veoma istinit

NAJBOLJA DEFINICIJA NA VUKAJLIJI.... ubedljivo...