Prijava
   

Medijska kurva

Kao što bi svaka kurva uradila sve za što više mušterija, tako i medijska kurva radi sve kako bi dobila što više pažnje. Ovaj tip kurve je uglavnom televizijski, otud medijska! Svetski najpoznatija medijska mega kurva je Paris Hilton koja je na ovom svom imidžu toliko vredno radila da i tajni kres klipovi ljudi sa javne scene pored njenih ekscesa izgledaju tako passe. Što se domaće boranije tiče, Jelena Karleuša ušla je u anale domaće medijske kurvarske scene a bogami i u njene su mnogi ušli.
Kao i svaka bolest i ova se sa malih ekrana prenela na smrtnu raju pa sada medijske kurve izigrava svaka druga devojčica oblačeći se kao svoji estradni idoli vapeći za još koji gram pažnje. Ni muško čeljade ne zaostaje pa tako misle da je cool razbijati grad prilikom mirovnih protesta, čikati policiju i praviti se glupim i pijanijim nego što to u stvari jeste. Jer, ako Sejo Kalač to može, možemo i mi!

Komentari

Ksenija Pajčin- medijska kurva u pokušaju. :)))

+
Ако ћемо искрено оно што Карлеуша ради у медијима су чисте глупости. Цеца, када направи скандал о томе се шушка (чак и не говори) деценијама.

Boxy, jesi li o ovome pričao...
http://www.southparkstudios.com/episodes/103894
Stupid spoiled whore :-)))))
+ btw...

hahaha e baš to!!! Idealan primer xD

Ја волим Парис Хилтон :)

hahaahahaha xDDDDDDDDD
You like stupid spoiled whore ?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Наравно! Обожавам је...само има велика стопала.

:))))))))))) nisam toliko zagledao xD
Pogledaj onu epizodu South Parka :)))))) odlična je :D

Kakvi carevi...!!!
- "What does she do?"
- "Nothing"...
:-)))))))))

A kako je nabio celu, sa sve ananasom xDDDDDDDDDDDD

Погледао сам. Волим Саут Парк.

Imamo malo neslaganja... al' ajd... predpostavljam da si vođen nekom idejom!

hehe ako misliš na drugi deo tu sam pokazao kako su svi željni pažnje pa se onda ponašaju kao neki svoj ideal xDDDDDDDDD