Prijava
   

Menjam ženu

Emisija na TV Pinku, pažljivo osmišljena kako bi izmamila osmehe, a boga mi i podstakla na žučne rasprave i razbila mnoge tabue. Dragulj ove televizije, neprevaziđeni predstavnik svega što bi ona trebala da podržava, odobrava i gura u narod kao svojevrstan kvalitet. Posebno bih izdvojila "rialiti" momenat u samoj ideji, koji uvodi spontanost, stavlja pošten, prosečan svet pred kamere, gde nam je jasno omogućeno da sopstveni narod sagledamo iz jednog sasvim drugog ugla, ugla čoveka vanvremenske empatije i ljubavi za sve koji su spletom nesrećnih okolnosti ostali uskraćeni za zadovoljavajuću količinu razuma.
Takođe, istakla bih i to da je emisija dodatno oplemenjena pravilima koja žene, kao čuvari, inventar i verne sluge svakog srpskog domaćinstva poput kerova, postavljaju nakon što uđu u svoj novi dom, jer normalno imaju prava na stimulaciju, i time nam omogućavaju da jasno spoznamo, zatvorimo krug... uokvirimo... svu prizemnost koja isijava iz naših plamtećih okica, dok razmišljamo o tome da li je bolje prvo ostrugati šerpu žicom, ili je daleko pametnije odmah je ostaviti da se kiseli.

Jedino što im zameram je što bi mogli da daju tim ženama da prvo pročitaju "pravila" koja su im napisali bar jednom u sebi, pre nego što krenu da ih iznose pred kamere, da se narod ne bi sablažnjavao kako ne umeju da čitaju što, blagi bože, naravno nije istina...

Komentari

Zaboravila sam da opišem povratak kući pa kad ispregledaju detaljno sve sobe, narvno počev od kuhinje, ne bi li pronašli valjda kakvo govno, možda probušen kondom ili stidne dlake na dečijoj pidžami..... ili šta god da je užasna ženetina bila u stanju da ostavi za sobom u njihovom malom raju :rumenko: