Menjaš teze

Ženstvena žena Žana 2012-02-02 13:22:00 +0000

Krucijalni argument kvaziintelektualca u kafanskoj raspravi. Iako niko sa sigurnošću ne zna šta to znači, zajebano zvuči i samim tim zbunjuje protivnika. Ukoliko je ova rečenica dodatno propraćena i floskulama stranog porekla, pobeda u raspravi je neminovna.

- Grand je ruglo naše kulturne i muzičke scene. Sistem vrednovanja se poremetio i stvaraju se generacije koje streme prosečnosti.
- Dečko, menjaš teze. Upao si u zamku Aristotelovog logičkog silogizma. Mi ovde pričamo o jednoj kući koja nudi zaposlenje ljudima sa talentom i donosi profit državi, a samim tim i podstiče privredu. Dakle, nemamo slično definisane kriterijume da bismo debatovali na ovu temu.
- Seri, seri, moj golube beli.

6
37 : 3
  1. Феноменално, врло познато! +++

  2. Ljudi, čitajte ovu Ženu, Ženstvena je i ubija! +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.