Prijava
   

Mercedes 124

Ponovo pricamo o nemackoj industriji.Ovaj auto je nastao polovinom 80-ih godina nasledio je cuveni model 123!Ovu Mecku su tih godina vozile diplomate,raznorazni bogatasi,direktori itd. 124 i dan danas vazi za nesto najjbolje sto je Svaba mogao da napravi! Mozete primetiti da je ovaj auto dosta popularan kod taksista,gastarbajtera,turaka,arapa! Poznat je po tome da je nadziveo cak i neke svoje vlasnike jer 124 bukvalno ima ne unistiv motor! Sposoban je da prelazi milionske kilometraze i to bez generalne! Ovaj auto ima kardan(tj. zadnju vucu) Napomena ovaj auto se ne vozi zimi!!!!!

Zoki: Miko daj reci mi koji auto da kupim?
Mika mehanicar: Zavisi sta ti treba!
Zoki: Ma nesto izdrzljivo sto cu da vozim a da se ne kvari i da je udobno!
Mika mehanicar: Samo 124!

Komentari

slazem se,ovaj auto je legenda.

mala ispravka:
123 je preteča 124

ja verujem da ovaj auto nikada nece biti prevazidjen! cak sang yuong pravi kopira 124 sasije i ugradjuje na njihove automobile

A što se ne vozi zimi? Dobra defka, da imam pare odmah bih ga kupio:)

1. zato što dizel nemože da upali kad temperatura padne ispod nule
2. ako kojim slučajem upali može samo da se vrti u mestu

Pa covece taj auto ima zadnju vuci i samim tim nije dobar za sneg! malo proklizas i odo ti u pm!! p.s moj cale je pre par meseci kupio 124

al jbg nisam stavio u def. za dizel motore! inace benzin motori istog automobila su takodje pouzdani al nisu kao dizel!

Kači ti slike, da malko parimo oči :)

Зими се не вози због задње вуче, јер точкови проклизавају. Док се тај проблем да решити са једним џаком цемента (50кг), који се баци у гепек.:)

tesko.... treba tu vise od 50 kg :)

Baš ti lepo stoji 124

Ja svoju 123-ku palim na minus 19-OPUSTENO!! 3000 kubika,grejaci novi,i bez problema....:)..Mecka je Mecka...:)....Tacno je da ne mozes da se pomeris sa mesta ako naletis na maaaaali deo koji je klizav,ali lopatu u ruke,toplu vodu i cisti,sve ima svoju cenu :-D!!

Легендарна стодвај'с четворка, јебачки ауто је некад била, данас је позната као цигански мерџан. Стварно је имала све, поуздана, удобна, јака... само тај снег је јеб'о као никога.

Ja sam zadnju wuču rješawo sa blokowima u gepeku. Nije baš da ne može da upali, ali narawno teže od benzinca + za defku.