Prijava
   

Mesec dana bez vađenja

Seksualni život kapetana podmornice.

Komentari

Мож да прође ;)

Ahahaah... on ga je baš utopio...+

-, ipak se ti drži reakcija. Bolje po sve

-, ipak se ti drži reakcija. Bolje po sve

Poštujem svačije mišljenje i očekujem i pozitivne i negativne komentare. Volim kad komentarišu moje radove istaknuti autori. Fala svima!

A i morao sam da zaokružim na 50 defki. :)

Ako je Bobroče istaknuto autorče, ja sam ondak ŠeSpir.
Defka glupa.

Ćuti bre, provaliće da se zajebavam.

Čekaj, je l kapetan to jebe mesec dana uzastopce? Ili mesec dana ne vadi kurac iz gaća? I kakve veze ima onda što je kapetan podmornice? Ili se mesec dana bez vađenja odnosi na podmornicu, fazon izranjanje i to? A zašto se onda spominje seksualni život? Ili se ovde misli na nekog konkretnog kapetana podmornice koji je jebao u podmornici mesec dana?

Kratka defka a toliko pitanja

Kratka defka a toliko pitanja

MISLITE O TOME! ;)

A i dao si odgovor:

mesec dana ne vadi kurac iz gaća? kapetan to jebe mesec dana uzastopce fazon izranjanje i to. to je seksualni život u podmornici mesec dana.

Kiler, pazi da te ne izvalim, jbt. Toliko si površan i plitak da zaista ne shvatam odakle ti hrabrost da sebe smatraš vrhunskim trolom.

Ja nemam običaj da se sa nekim svađam preko neta a pogotovo ne na Vukajliji, pa neću ni sa tobom. Boli me tuki ko si i čiji si dupli i te fore, imaš onaj čet pa se tamo prepucavaj sa ostalim zajebantima i indijancima koji nasedaju na te fore. Napisao si da ti se ne sviđa defka, dao si minus i to je to. Teraj dalje i mani se mene.

A vidiš, ti si upravo naseo na moje trolovanje. TROLOLO OLOLO TETRALOL PENTALOL ŠA BA NE SAJSI GALOMA BAJ D VEJ BOLIDAN TI JE NIKNEJM JER NISI NIMALO ORIGINALAN I PJUR

ORIGINALAN I PJUR

apiš me za kur! :*