Prijava
   

Mesi leba

Ulitimat domaćica, sa svim pečevima, DLC-ovima i ekspanzijama. Ne samo da mesi sitne, srednje kolače i torte, uključujući i Vasinu, suče kore za pitu i puni paprike, siri sir i kiseli mleko, nego i mesi pravi pravcati domaći hleb, pečen na drva koji zamiriše po celoj kući, sa zlatnom korom koja se lomi uz prijatno krckanje dok se još puši.
Jedno je sigurno, ako ovo priženiš, nećeš ići gladan, ustvari sigurno ćeš malo da se uprasiš, ustvari uprasićeš se da te se ni Ivica i Bajatović ne bi postideli.
Ume da radi sve što je radila i tvoja baba, ali je baba u svoje vreme, vrlo moguće, bila pička i po za nju. Možda i bog nije bio takav sadista kad je delio genetski materijal, ali je ona umesto depiliranja, lickanja i mackanja vreme provodila pored šporeta ili sa oklagijom, u bašti, u polju i cepajući drva kod kuće.
Odgajana na svežem vazduhu, na zdravoj hrani i još zdravijim aktivnostima, sa svojih sto kila, ručerdama i facijalnim dlakama koje ti nisi imao do dvadesete, fizičke vrline se završavaju otprilike tu da je eventualno mož' ispaljuješ iz trebušeta na neki zamak, ko u Stronghold-u.
Uostalom ne ženiš je zbog lepote. Stomak će ti biti pun, gaće čiste, zakrpljene i u dovoljnom broju, stolica redovna. Baška si bezbrižan da l' te vara, sve i da joj tako nešto padne na pamet. Niti će da ti zvoca mnogo, pošto misli da je forhend ono što dobije od oca ili starijeg brata kada protivreči.
Stara škola ženskadije, na veliku žalost muškaraca, retko dolazi u lepom pakovanju, mislim ima izuzetaka, ali realno, nisi ti te sreće. Tako da razmisli dobro: il' oćeš da jebeš nešto dobro, il' oćeš da jedeš dobro.

-A be, ono li je Aki mali?
-A-ha.
-Al se uprasio, i koja je ono mečka Božana s njim?
-To mu žena, našo je u nekom selu kad je radio veštačenje pre dve godine. Svratio čovek na ručak kod budućeg tasta, njegova ćerka kuvala taj dan, i Aki se oduševio.
-Znači kuvana hrana, gužvana gibanica, kiseo kupus, kolači, torte, sve po redu?
-I domaći mešen leba.
-Auuuuu, pa nije ni čudo. E, mogla bi ti veče...
-Samo se ti nadaj.

Komentari

baba ti je bila pička i po?

Nečija sigurno jeste, jebem mu mater.

mora da ti je žena žešća rugoba čim nam se pravdaš ođe

Nisam ženjen, pu pu, daleko bilo. Kad budem 'teo da robijam ću da ubijem čoveka, il' da ukradem neke veće pare.

i ti si našao ođe da nam soliš pamet o ženi koja mesi leba?

Mesi i pitu, proju, kravajčiće i brašnjenik. Ne diskriminiši.

A mesiš li sise ti nekoj, mani leba i lebova

Da mesim ne bi visio na Vukajliji, ovo je poznato stecište nejebača. Plus se vidi iz defke da volim igre, a izašo Rome 2...

Ja sam jebo jednom, ne valja ti logika.

žena koja mijesi leba je govno.

Ja sam čak u više navrata. Vukajlija je stecište INTELEKTUALACA I PAMETNIH I OBRAZOVANIH JEBAČA KOJI LEPO IZGLEDAJU

Ja sam jebo jednom, ne valja ti logika.

Kad jebu drugi strip junaci, to je ko ja da sam jebo.

Nas trojica, pa to je tone i tone mesa

Ja sam jednom zamalo, al' ne vole fukse nas vikend-poljoprivrednike, pa to ti je.

Ne znam za gospodu gore, al ja ogladneh posle prvog pasusa. Veoma efektivno! +++