Prijava
   

Metal faza

Faza kroz koju svaki čovjek koji ne sluša muziku radi sebe, nego radi fazona, prodje jednom u životu(uglavnom izmedju 8. osnovne i 1. srednje). Te osobe uglavnom završe na šabanu i u kafanama razbijajući čaše. Tema ogovaranja u svakom društvu: stari drugovi govore kako je ta osoba propala i počela da se drogira, dok ga "metalci" gledaju sa gadjenjem znajući da će za par sedmica nastaviti svoj ustaljeni život.

-jedno mi nikada nije bilo jasno:
KAKO uspiju sakupiti ful opremu (5-10 majica sa motivima metal bendova, martinke ili neke čizme koje liče na martinke, maskirne pantalone , itd)u tih par dana/sedmica/mjeseci. Slušam metal cijeli život, a imam samo 1 majicu sa motivom metal benda,(koju sam dobio za rodjendan).

Komentari

Не знам како да оценим.
Ја сам одувек више слушао рок, али поштујем онога ко је доследан своме стилу.
Мој старији брат од ујака је металац и тако је још одкад смо били клинци (он је 4 године старији од мене), а има исти број ,,артикала'' које си ти навео.
Мада, мислим да не можеш баш сваког металца окарактерисати тако како си навео, али познајем доста таквих, тако да се с те стране слажем.
Али се апсолутно не слажем да је то свакоме само пролазна фаза. Имаш ти и металце од 40 година и више.

Ипак је превагнуо плус.

O da, to je to.

++++++++++++++++++

ma sve su to govna ....................................................................................................................................................................................................................................................................... :) salim se

haha.. Pa ima nekih kojima je to cak i vaznije.. misle da izgledaju kul samo zbog te majice, cizama pantalona ili sta vec... ali to je pozeraj.. takvih ima dosta

Pa napisao sam da je to faza svakog kome muzika ne znači puno. Ljudima koji slušaju metal cijeli život muzika znači puno, jer smao tako možeš biti dosljedan jednom žanru.

Najveca glupost mi je oblaciti se po vrsti muzike koju slusas....

Odlicno! Nemogu da verujem da se niko ranije nije setio ovo da definise :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hehe, idem sa kolegom sa faxa, i startuje ga neka zena sa malim detetom, da ga pita gde je kupio majicu, da ona kupi svom starijem sinu. On nosio neku staru, jedva se vidi print ispod polu zakopcane kosulje. Ja mu kazem brate, vidis tako se postaje trve, kupi ti keva majicu na buvljaku.

Meni to maje, cokuletine, lanci, katanci, sve mi ide na kurac. Jedino sto bih nosio iz tog hevi fazona je jebena kozna jasa, to sam uvek zeleo, ali jebi ga skupo. A to da je prolazno, bas i nije. Probao sam par puta da se isfoliram i isfenserisem, ali dzaba. Vuce te k'o jagnje vuka. Odes ti na neki sabanluk, skockas se, odmeravas picke, ne spominjes koju ziku slusas u drustvu, a onda dodjes kuci i odvalis tesku det metalcinu, da komsiji padne luster. To je kao ono, pobegnes ti iz sela, ali selo iz tebe nikad. Odo sad da radim nesto produktivno. Dao sam plus, mojne hejtujes profil.

^
Hahahahahaha :))

I martinke su do jaja. :)

Pih, nemoj da si takav, ja na primer slusam metal i svaku jebnu vrstu rocka zato sto mi se to svidja, i to nece da se promeni. Ali plus od mene, samo... veci deo moje genracije u Srbiji je sada u "Sabanskoj Fazi".

Ostavio sam ne ocenjeno. Ja sam 1. srednje, slusam metal, imam dugacku kosu, volim taj stil oblacenja, ali ne furam ga toliko. Mozda sam u nekoj fazi, verovatno ce me jednog dana to proci, da se necu vise oblaciti kao metalac i da necu nositi starke, martinke, majice sa natpisima, ALI sam siguran da cu metal slusati dokle sam ziv.... (: