Prijava
   

Metalac u školi

Postoje razne vrste prosečnih ili manje prosečnih metalaca u srpskim srednjim školama.

Metalac #1
Nosi dugu kosu vezanu u rep, često i naočare, dobar je učenik, svi ga cene i poštuju. Rado je vidjen u skoro svakom društvu. Fura starke, Leviske i vijetnamku. Uglavnom je dobar učenik. Niko ga ne dira, omiljen je u razredu. Ako ima vremena svira neki instrument.

Metalac #2
Ovaj lik nosi martinke, crnu spitfajerku, i na glavi skoro uvek kapuljaču. Nosi Partizanov, eventualno Radov šal, Zvezdin retko. Niz pantalone mu visi lanac, u jakni nož. Priča se da nosi omanju sekiru ili čekić u rancu. Urbana legenda kaže da je Joci pankeru odgrizao uvo u šutki na svirci Šahta prošlog vikenda. Niko ga ne dira, mali fenseri ga se plaše. Uglavnom se druži sa svima, ali mu je najbolji drugar u razredu slučajno najveći šaban, dal se kontaju, jebem li ga.

Metalac #3
Povučen dečko, uglavnom ga zezaju zbog svoj muzičkog ukusa i stajlinga koji fura. Ako je krupnije građe neće da ga zezaju i uklopiće se u sredinu, ako je sitnije građe onda je osuđen na večnu patnju, što može kasnije doprineti da ova osoba postane težak metalac hejter.

Postoje razne kombinacije gore navedenih.

Komentari

одкуд металац на шахту ;)....шишати свеееееее ;)

pa ovaj je zajeban, fura radov sal :D

хаха не знам како га форси нису до сад ошишали,нисам знао да допуштају такво понашање на трибини :)

e, pa ne mora da znaci da ima dugacku kosu ;)

хехе види стварно нисам сконтао да ниси написао да има дугу косу :)...дакле прихватљив је и за бањицу :)

hahahahaha kuuul
niko me bolje nije opisao :D