Prijava
   

Michael Scofield ortak

Švajcarski sat, Albert Ajnštajn i izumitelj meditacije zarobljen u telu vašeg dobrog prijatelja. Svoje inženjerske metode i tehničku preciznost uglavnom koristi kroz davanje saveta, posle kojih imate želju da ga odnesete do zoo vrta i spustite u kavez sa izgladnelim lavovima, koje je Vuk Bojović smetnuo sa uma tih dana.

Žurka.
-Aj da naručimo još jedno pivo!?
M.S.: Hm...ne znam baš, to bi već bio ceo litar piva, a poznato je da alkohol ulazi u krvotok, dok svu vodu izbacujemo mokrenjem, tako da ćemo dehidrirati...
-Ok, ok, zajebi pivo, aj da muvamo neke ribe. Ona plava što se lomata uopšte nije loša, mislim da bi za par sati mogao da je odvučem u krevet.
M.S.: Hm...pa to je tačno, ali ona je sad u plodnim danima, vidim po ponašanju, te je šansa da zatrudni mnogo veća, a plus, pretpostavljam po njenom fizičkom izgledu da je imala oko 22 partnera, što je dosta više od proseka za taj uzrast, tako da je šansa da dobiješ hiv daleko veća, a još kad se uzme promiskuitetna istorija njenih partnera, verovatnoća da najebeš eksponencijalno raste.
-Čoveče, šta pričaš, koristio bih kondom, jebote.
M.S.:Hm...pa ne znam baš, statistika kaže da samo jedno popijeno pivo smanjuje verovatnoću da staviš kondom čitavih 4%.
-E, zajebi i pivo i ribe, idemo kući, usput pojedemo pljeskavicu i u pičku materinu.
M.S.:Hm...ne znam baš ( pogled na sat )...sad je ponoć, pljeskavica ima oko 500 kalorija, preteška je za san, možda je bolje da pojedemo neku voćnu salatu...?
-( pogledom traži najbližu kriglu da Ajnštajnu rascopa glavu )
-

Komentari

osećam se prozvanim...

Prosto , neverovatno ! Kako uspevas da sastavis ovakav Cavallitet ????
ploos

black hole ponovo napada...
+

Hhahahahhahahahaha....jebote, ti treba da ides na takmicenje u "Genijalce", ako si cuo za emisiju! Jbt, koji si ti mozak, bre, rodjeni Vukajlija! Svaka cast za ovo!

Blejao sam jedno vreme sa istim ovakvim likom. Vise ne, naravno! +