Prijava
   

Miki Mećava i zašto jedan Miki Mećava mora biti ubiven

Mnogo ćelav estradni umjetnik koji se u crnoj trenerci i sa naočarama za sunce u ranim večernjim časovima vozi kamionetom po periferiji u potrazi za starijim gospođama koje će oteti i zaposliti u svojoj firmi koja se bavi prodajom organa, i to prvenstveno bubrega.
Ponekad nosi i vojničke pantalone o koje obriše ruke poslije pišanja u dječjem parku kada se vraća iz pljačke organa.
Nosi nočanik u zadnjem džepu i koristi svaku priliku pri vađenju istog da se počeše po guzici a priča se da voli udariti partnerkino dlakavo međunožje kurčinom prije nego pređe na bilo što konkretnije. Čineći to, obično pjevuši stihove nekih svojih pjesama od prije bombardovanja i ponavlja ih ritmično pri svakom udarcu.
Inače ne znam jesam li rekao ali toliko je ćelav da mora da nosi maramu na glavi da se ne bi primjetilo koliko je ćelav.
Stvarno strašno...

Meni bar tako djeluje...

Definicija za Mizantropi

Komentari

Hahaha, jebemti boles ++

Kul naslov, posle toga ništa specijalno. Moglo bolje, matori, al' ok izbor hejta.

Je l' to poznaješ čoveka lično?

Tvoj bubreg ne bi kupili ni u Pakistanu, tako da nemam neku potrebu da ti odgovorim.

Kako si mi šukno. Retardirano, po običaju.

Na isti način si i ovde "hejtovao", pa sve više liči na forumski post kojim nebulozama i izmišljotinama pokušavaš da isprovociraš čoveka. Hejta ni od korova, onog argumentovanog.

Kako si mi šukno. Retardirano, po običaju.

:-)

forumski post kojim nebulozama i izmišljotinama pokušavaš da isprovociraš čoveka.

Kakve stvari ti pričaš dok siječeš nokte na nogama... to ne može.

Hejta ni od korova, onog argumentovanog.

Nema ni u tvojoj ako ćemo pravo. Đevojka koju si popljuvao nit je muškobanjasta, nit ima muškast glas... kapiram da u najboljem slučaju povališ bolju od nje jednom u dvije godine i to kad digneš u kladionici neki ozbiljan keš (kao i većina nas mužjaka da se ne lažemo).

A i mizantropija i hejtovanje nijesu isto bratelo... Konsultuj ponekad i Vukajliju.

Da, mizantropija je mržnja prema ljudima. Oprosti na upotrebi stranih reči i izraza.

Devojka, tj. žena jeste pomalo muškobanjasta, glas nije muškast, ali nije ni ženstven. Dovoljna je iritantna reklama koju više puta pominjem, ali ovde nije reč o mojoj definiciji.

Ne kladim se, a i Tamara je isuviše visoka za mene, ja sam šorti. Ne bi me ni htela. Možda je zato i mrzim, lolo.

Mizantropija nema veze sa mržnjom prema jednoj osobi isključivo no dobro, ti si rekao bih diplomirani psiholog pa nemam tu što da pričam ja.

A eto... mene isto tako Miki Mećava djeluje kao neko ko je ćelav i zlostavlja starije žene i još provjereno znam da je nosio vojničke pantalone na Farmu kad je bio.

Tebi psihologija ide dobro, vidim. Prvo nije hejt, pa sad jeste mržnja, ali ne prema jednoj osobi isključivo... ko je to rekao uopšte? NO DOBRO, definicija ti je svakako loša. I moja je, očigledno. Postavio sam ti normalno pitanje u startu, ako ne možeš normalno da odgovoriš, nećeš dobiti ni ljubaznu reakciju.

Kakvo normalno pitanje stari? Pitaš me znam li čoeka, ka da ćeš da me biješ ako ti rečem da ga ne znam. Pitam li ja tebe znaš li tu manekenku?
Ima li to kakve veze uopšte?
E'o ne znam Mikija Mećavu. Mo'š li mi što sad?

E'o ne znam Mikija Mećavu. Mo'š li mi što sad?

E, ok. Minus.

Važi brate, aj zdravo

Ahaahaa kolko sam postao gluplji posle ovih vasih komentara...

Kako serete vas dvojica...

meni se svidža puzlov stil hejta, samo što nekako ne završi do kraja, zamrzi ga na pola defke. tipičan đetić iz vicova .
dobra polovina defke.

Tog bi trebalo streljati.