Prijava
   

Milutin Milanković

Srpski rečeno: "školovan čovek, taj što ume da kaže, ja ne umem da razumem."
Ne bi sad ja razglabao ko je on, (vidite druge definicije na isti pojam), ja bi se više osvrnuo na njega kao pojavu u savrmenoj srpskoj kulturi.

To jest, on je poznat po tome da ga kvazi-intelektualni srpski krugovi i tupi uglovi upotrebljavaju svuda gde misle da je potreban.
Karakterističan je po tome što je do 98e bio nepoznat 96% naše populacije, tako da ako ga sad neko pomene, on "zna" za njega. On je premudri.

- Naš narod ima Milutina Milankovića, on je proračunao da mesec boluje od srpaste anemije...
- Pa ne možete vi narodu koji je dao Milankovića da kažete, da je promaja bezopasna. On je proračunao da je ledeno doba zajebano.
- I naš Milutin Milanković je poznat po tome da je 20.12.1912. ispred svog ambara reko: "Ne da je ladno, u pičku materinu!"...

(Inspiraciju dugujem kvizu "Ja volim Srbiju" gde je M.M. uznemiren u dva meni poznata slučaja...1) Ajs Nigrutin izjavljuje: Ko je ovaj? Šta ste mi dali da ovog objasnim? Nada Blam: Milutin Milanković...sirena za kraj...svi: Ko je bio? Ajs Nigrutin: Ma neki, Svetozar Marković...2) Koliko ličnosti na našim novčanicama možete da nabrojite?...Crveni tim: Sve...Anabela Fanki Dži: Tesla...Maja Gojković: Milutin Milanković!)

Komentari

Ахахахахахахахах, НИГРУТИН ЦАР!++++++++

Ахахахахахахахах, НИГРУТИН ЦАР!++++++++

Нада Блам: Како не знаш ко је Светозар Марковић?
Ајс Нигрутин: Па нисам био тај дан у школи...
Манда у позадини умире од смеха...