Milutin Milanković

Negroidno Govedo 2010-12-01 18:07:16 +0000

Српски речено: "школован човек, тај што уме да каже, ја не умем да разумем."
Не би сад ја разглабао ко је он, (видите друге дефиниције на исти појам), ја би се више осврнуо на њега као појаву у саврменој српској култури.

То јест, он је познат по томе да га квази-интелектуални српски кругови и тупи углови употребљавају свуда где мисле да је потребан.
Карактеристичан је по томе што је до 98е био непознат 96% наше популације, тако да ако га сад неко помене, он "зна" за њега. Он је премудри.

- Наш народ има Милутина Миланковића, он је прорачунао да месец болује од српасте анемије...
- Па не можете ви народу који је дао Миланковића да кажете, да је промаја безопасна. Он је прорачунао да је ледено доба зајебано.
- И наш Милутин Миланковић је познат по томе да је 20.12.1912. испред свог амбара реко: "Не да је ладно, у пичку материну!"...

(Инспирацију дугујем квизу "Ја волим Србију" где је М.М. узнемирен у два мени позната случаја...1) Ајс Нигрутин изјављује: Ко је овај? Шта сте ми дали да овог објасним? Нада Блам: Милутин Миланковић...сирена за крај...сви: Ко је био? Ајс Нигрутин: Ма неки, Светозар Марковић...2) Колико личности на нашим новчаницама можете да набројите?...Црвени тим: Све...Анабела Фанки Џи: Тесла...Маја Гојковић: Милутин Миланковић!)

3
65 : 8
  1. Ахахахахахахахах, НИГРУТИН ЦАР!++++++++

  2. Ахахахахахахахах, НИГРУТИН ЦАР!++++++++

    Нада Блам: Како не знаш ко је Светозар Марковић?
    Ајс Нигрутин: Па нисам био тај дан у школи...
    Манда у позадини умире од смеха...

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.