Mira Adanja Polak i Vesna Dedić

Necrum 2011-02-05 00:17:02 +0000

Klimakterični RTS-ov Duo koji postoji da bi se trošio harač poznatiji kao tv pretplata. Sasvim prosečne voditeljke bezličnih emisija koje se od ostalih razlikuju po tome što se švrćkaju po evropskim metropolama i vode razgovore sa nebitnim likovima o trivijalnim temama.

I dok mladi u Srbiji nisu mrdnuli dalje od Budimpešte, dotične gospođe moraju u svakoj emisiji da obiđu Beč, Prag i Rim, prošetaju kroz Pariz sa nekim matorcem (verovatno švaler) i pruže nam sat vremena nezanimljivog i nekvalitetnog tv programa. Bolje da nas, umesto toga, smarate iz studija za dž (kao Lea Kiš).

5
45 : 16
  1. hahaha + al kad je Miri klimaks prošao ima...40 godina već, mislim...

  2. @aurora072 Ma Mira je vazda u klimaksu :)
    @vukosav Hahahahahaahah :)))

  3. Ako je Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum beznacajan onda biraj krivu vrbu.

  4. Mislis na Miru "Ja sam najpametnija osoba na svetu i svi ste vi ispod mene" Adanju Polak?
    Miru "Ja vas pitam, ja i odgovaram" Adanju Polak? :)

  5. Pa sad, Mira je živčana i prepotentna babetina, ali Vesna bogami ... još prolazi. Slažem se sa vrijednostima emisija-sranje.
    Plus

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.