Prijava
   

Miroljub Petrović

Najpoznatiji srpski kreacionista i verski fanatik (još se ne zna koje vere).
Tvrdi da je Zemlja stara oko 6000 godina, da su Srbi jahali dinosauruse, a sve probleme dijagnostikuje posednutošću demonima.
Tvrdi da ne postoje inteligentni ljudi, već samo oni koji imaju svog demona koji im daje prave informacije u pravom trenutku. Zato govori da ne treba završavati fakultete, jer tako dolazimo u iskušenje da neznajući sklopimo pakt sa Đavolom koji nam dodeljuje ličnog demona, efikasnijeg od bilo kakve šeme sa bubicama i kamerama u olovci. Upravo iz tog razloga je osnovao svoje, doduše neakreditovane, ali bogougodne "fakultete" pri svom "Centru za prirodnjačke studije". Navešću samo neke primere takvih fakulteta:
- Centar za prirodnu medicinu, gde se uči kako spravljati braon napitke (štagod to bilo), koje voće obrađivati kojim sokovnikom, o štetnosti vakcinacije, o jedenju isključivo sirove hrane...
- Institut za nacionalnu istoriju - fakultet u čijem se kolegijumu nalazi i legendarni akademik Jovan I. Deretić, gde se uči da su Spartanci, Vikinzi, Hrist, Bogorodica, Apostoli zapravo sve Srbi.

Nedavno je dospeo u žižu javnosti sa svojom "klinikom za lečenje homoseksualaca" i pretnjom da će granatirati holandske brane, ako iz haškog kazamata ne oslobode srpske patriote.

Komentari