Prijava
   

Miroslav Mišković

Mnogi ga zovu Mr Brns, kao onaj iz Simpsonovih, i mnogi pričaju za njega da je lopov, a opet nikada nisam čuo da je opljačkao prodavnicu i da ima neku nuklearnu elektranu.Čovek zrači samo dobrom energijom i pljačka svojom prodavnicom.

Komentari

Ne mora se opljackati prodavnica da bi se postao lopov.
Ako ti ne znas, a ocigledno ne, on se tokom 90-ih nakrao koliko je mogao i to mu je bio pocetni kapital za "postenog" biznismena.
A poceo je od praska za ves...

+!
U početku se firma zvala Delta 3M, 3M znači Marko, Marija i Mira! A firma je osnovana da se pare koje Cobi ukrade operu!

krw napisao sam definiciju a kada budem pisao miskovicev istorijat svakako cu te zvati,nigde ne pise da definicija mora da bude istinita,ja odgovaram za moje lazhi i izmishljanja, a ovo mi nije prva definicija o ovom coveku.Ovo je samo igra rechi.

kako god ti je drago...u svakom slucaju ovo ti je sranje

Neka si mu reka' Krwu! I ja mu dadoh plus, pa neka laže.

ja znam da je ovo sranje, kao i sve sto sam ikada napisao, pa necu valjda moje genijalnosti prosipati ovde kajzenu za dzhabe

ne bih se slozio da je sve sto si ti napisao glupo, velika vecina nije.
ako si to rekao samo da bi bio duhovit, nije ti uspelo :(

To neki kažhu i za Endija Kofmana

kad smo vec kod "komicara" vise licis na Borisa Bizetica, tj. i jedan i drugi mnogo smarate

крви моја, радост је моја што си ти овде међу огромном мањином и наравно то што сам ја такав да могу са тобом да причам о ономе што ти не познајеш, а пљујеш.Ја тебе осећам и капирам.

hvala, postujem to

Ja tebe ne poshtujem, ali te volim.A volim te zato shto si rekao nesto sto mislis.Neko moze da kaze da je to glupo, ali ti ostani pri svom chak iako jeste.Jer doslednost moje neprijatelje pretvara u ljude vredne pazhnje i poshtovanja.Tebe josh nisam deklarisao, ali ima vremena.Vidimo se na nekom drugom bojnom polju. ;0)

kako si romantican :)