Misao vodilja

aurora072 2010-11-26 21:17:12 +0000

Apstraktna stvar koja te spiči od tačke A do neslućenih pizdinaca da posle kompletnog izlaganja veze nemaš odakle si i zašto počeo.

Jao jebote neki dan sam zaboravila da ukapam kapi u oči i ćale video da sam duvala, došla kući on me gleda kaže Ti si duvala, vidim ti po očima, Kakvim očima čoveče, trebam dobiti i zamisli posle dva minuta ja i dobijem, to je bio čekaj koji datum 15.? a nisam trebala tad nego 17. jer meni uvek dođe na svakih 30 dana sad je poranilo ne znam da li je to normalno, mada sam prestala piti anti-bebi pilule a pila sam ih...čekaj kad sam ja ono kevi rekla da sam počela imati seksualne odnose pre tri godine mislim i ona mene odmah doktoru i ja od tad pijem a nije da su nešto jebote sve se gojila od njih sad kad sam prestala sad sam i skinula jebeš ti to..
-Ha??? O čemu ti?
-......pa o dijeti jebote, od početka ti pričam!
-Mda, nikad se ne zna gde će misao da te odvede, šta ćeš...

3
23 : 6
  1. Znala sam da si ti!

  2. hahahahhahaa genijalno THE PLUS +++++++++++

  3. ha, ha ..... no comment. Sve si rekla. +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.