Misliš da nije?

Дух Садашњости 2018-01-03 23:00:34 +0000

Не мацо, ти си, е. Погледај ме у очи, зар бих те лагао? Мојне то да ми радиш.

- Враћам се ја Ластиним бусом из Женеве за Србију, био неким послићем пар месеци, и уђем ја унутра, он скоро празан. Међутим, снимим ја ту неку добру маторку. Седнем преко пута ње и раскомотим се. Кренемо ми и негде код Салцбурга, извади она флашицу воде. Узме пар гутљаја, па погледа у мене, и почне ласцивно да шета руком горе-доле по флашици. Онда крене да мази прстима онај поклопац, а мени матори реакција разумеш, али је нисам сакрио, напротив, наслоним се леђима на прозор, раширим ноге и укажем јој респект за умеће ерекцијом.

После тога, извади она неки сендвич.
И опет искористи прилику да ми симулира оно за што смо обоје знали да би била штета да не уследи. Почне да га једе тако што га прогута до грла, па одгризе ко животиња, матори, почео сам да осећам како ми пошизели сперматозоиди голицају јаја бичевима изнутра у жељи да излете ван услед еротичног визуелног надражаја.

Улазимо у Мађарску, дубоко смо зашли у ноћ, прави се пауза у неком ресторанчићу, утом из буса излази група млађих девојака које су заболе позади, а које нисам приметио до тада. Ништа, цирнем ја ту еспресо, продужени с млеком, један Јегер, пљугица и натраг у бас. При уласку, најбоља риба из оне групе, нека риђа цвикеруша, изгледа као секретарица из рнића, застане и гледа у мене јеботе, одмерава ме од главе до пете. Не могу да кажем да ми није пријало. Међутим, извалим ја да су то курве, и да немају лове. Ту јој ја бацим намиг и жемка кекс, мацо. Престао сам да волонтирам.

Вратим се на позицију преко пута оне кокаре, међутим, ухвати ме дремеж и ја закунто, пробудим се на граници због пасошке контроле на кратко, па наставим. Итд при силаску у Бг бацим ја цедуљицу с бројем телефона кокари у крило. Позове ме она други дан, каже ђидо, сама сам. Рекох само да оседлам Бетелгеза и долећем цицо.

Изобрађујем ја њу из свих углова, одради она и мене могу ти рећи и то профи, истуширам се, обучем и кренем. Рекох, мацо, ово ти је био бесплатан демо снимак, сваки следећи пут-50 франака. Мислиш да ме није звала?

4
28 : 6
  1. Шаљем ти лађе од среће, Армине...

  2. Sjajna i zanimljiva priča! PLUS!

  3. ОДБАНУЈТЕ МИ ДУХОВЕ 12. 2. НА СВЕТУ ТРОЈИЦУ

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.