Prijava
   

Misliš da nije?

Ne maco, ti si, e. Pogledaj me u oči, zar bih te lagao? Mojne to da mi radiš.

- Vraćam se ja Lastinim busom iz Ženeve za Srbiju, bio nekim poslićem par meseci, i uđem ja unutra, on skoro prazan. Međutim, snimim ja tu neku dobru matorku. Sednem preko puta nje i raskomotim se. Krenemo mi i negde kod Salcburga, izvadi ona flašicu vode. Uzme par gutljaja, pa pogleda u mene, i počne lascivno da šeta rukom gore-dole po flašici. Onda krene da mazi prstima onaj poklopac, a meni matori reakcija razumeš, ali je nisam sakrio, naprotiv, naslonim se leđima na prozor, raširim noge i ukažem joj respekt za umeće erekcijom.

Posle toga, izvadi ona neki sendvič.
I opet iskoristi priliku da mi simulira ono za što smo oboje znali da bi bila šteta da ne usledi. Počne da ga jede tako što ga proguta do grla, pa odgrize ko životinja, matori, počeo sam da osećam kako mi pošizeli spermatozoidi golicaju jaja bičevima iznutra u želji da izlete van usled erotičnog vizuelnog nadražaja.

Ulazimo u Mađarsku, duboko smo zašli u noć, pravi se pauza u nekom restorančiću, utom iz busa izlazi grupa mlađih devojaka koje su zabole pozadi, a koje nisam primetio do tada. Ništa, cirnem ja tu espreso, produženi s mlekom, jedan Jeger, pljugica i natrag u bas. Pri ulasku, najbolja riba iz one grupe, neka riđa cvikeruša, izgleda kao sekretarica iz rnića, zastane i gleda u mene jebote, odmerava me od glave do pete. Ne mogu da kažem da mi nije prijalo. Međutim, izvalim ja da su to kurve, i da nemaju love. Tu joj ja bacim namig i žemka keks, maco. Prestao sam da volontiram.

Vratim se na poziciju preko puta one kokare, međutim, uhvati me dremež i ja zakunto, probudim se na granici zbog pasoške kontrole na kratko, pa nastavim. Itd pri silasku u Bg bacim ja ceduljicu s brojem telefona kokari u krilo. Pozove me ona drugi dan, kaže đido, sama sam. Rekoh samo da osedlam Betelgeza i dolećem cico.

Izobrađujem ja nju iz svih uglova, odradi ona i mene mogu ti reći i to profi, istuširam se, obučem i krenem. Rekoh, maco, ovo ti je bio besplatan demo snimak, svaki sledeći put-50 franaka. Misliš da me nije zvala?

Komentari

Шаљем ти лађе од среће, Армине...

Sjajna i zanimljiva priča! PLUS!

ОДБАНУЈТЕ МИ ДУХОВЕ 12. 2. НА СВЕТУ ТРОЈИЦУ