Prijava
   

Misteriozne prostorijice u autobusima

Svi ste primetili da u prigradskim autobusima, pokraj zadnjeg iliti srednjeg (koje je takodje zadnje) stepenista postoji prostorijica sa vratima, za koju niko nikada nije utvrdio za sta sluzi.
Naime, usred velike ekonomske krize koja je zahvatila svet, autoprevoznici su morali da pronadju nacin kako da zarade dinar vise i ustede na potrosnji goriva. U ovim malim, ali izuzetno udobnim prostorijama smesteni su svi bivsi kondukteri/vozaci/radnici sa saltera, da tovare ugalj i potpomazu kretanje busa. Jos uvek nije ustanovljeno kako i kojom metodom autobus uspeva da se krece uz pomoc uglja, ali, krece se sasvim solidno, cak mozda i brze nego ranije. Sa spoljasnje strane postoji prozorcic koji pomaze u provetravanju i odrzavanju radnika u zivotu. Radnici su zadovoljni, jer primaju platu, nabijaju misicnu masu i obilaze svet. U dubine tih odaja jos uvek niko, meni poznat, nije krocio, ali kruze price da je uredjeno sa stilom i da je posvecena paznja olaksavanju zivota radnika koji tu provode ponekad i ceo dan.

Postoje sumnje da su bivsi kondukteri/vozaci/radnici sa saltera u stvari Kinezi i Pigmejci, jer je plafon prostorije nizak za osobu prosecnog rasta.

Komentari

Мистерија :))) +

Svidja mi se. ;)

+

Hvala, dobri narode :D

Kenjara brate,kenjara! Razmisljaj malo....samanji LSD.:D

sto si ti mala mashtovita :)

Jos da sam mala... (:

+
То служи да возачи спавају, јер на већим релацијама има више возача, који спавају док други вози, и све тако!

i ovo je definisano, prc prc prc!
+