Mlada partizanka sisu bacila

vette_zr1 2012-04-26 23:41:50 +0000

Песма коју су хорски певали партизани по шумама и горама наше земље поносне (заједно са варијацијом "млада партизанка курац пушила" (код хрватских партизана "пимпек")). Курчила се цела чета како су зиговали нову припадницу партизанске омладине. Још није ни до шмајсера дошла а већ је убалавила 30 кураца. Нема селе, прво да даш рад комесару па тек онда оружје за самоодбрану.

После рата, а заслугама Бате Живојиновића (који их је на снимањима и сам прцао да би што боље пренео страст на мале и велике екране), песма се претворила у "млада партизанка пушку носила/бомбу бацала", ваљда их је било срамота што су њих 20 прцали непрану длакаву пичку и лизали блатњаве сисе.

10
36 : 11
  1. Шо двапут?+ на обе, јелте.

  2. Забаговао ми је интернет и случајно убацио двапут, обрисах једну. Али ме зајеба што не могу да напишем и трећу дефку за данас а имам страшну идеју!

  3. Пајо Пајо имам страаашну идеју хехехе
    Јбг, запиши па сутра :)

  4. + zato sto su obe zagrade u telu iskusno zatvorene. da se prijavis za slagalicu takodje :)

  5. Minus, jer iskreno, ovo mi liči na defku u kojoj se forsira jebačina da bi se zamaskirao nedostatak ideje i kreativnosti. Ideja kao ideja je tu i tamo, a sama defka je po meni jako slabo preneta na papir/komp, previše psovki sa ciljem da Fejsbuk autori svrše na to. I stičem utisak da je defka tu zbog "psovki", a ne "psovke" zbog defke. Valjda sam ok pojasnio.

  6. Још није ни до шмајсера дошла а већ је убалавила 30 кураца

    LOLO +

  7. Реме, нисам се трудио да псујем, само сам употребио народне изразе за гениталије и коитус. Јес' мало сам претерао са горе поменутим изарзима али није ваљда толико озбиљно а? :)

  8. Pazi, u telu definicije u tri rečenice imaš kurac3. U primeru, jedna rečenica - prcati2, pička1, sisa1. Prećera ga. :)

    Elem, na stranu što ja čuvenu četvorku kurac-pička-govno-sisa ne smatram psovkama, svrha u koju si ih ti koristio svakako mi deluje tako. Elem, ne kažem da si svesni to radio, nego jednostavno u nedostatku ideje, često nesvesno definišeš nešto tako. Zato sam ja jako brzo prestao da pišem radi samog pisanja, a počeo da pišem samo kad mi se piše.

  9. Zato sam ja jako brzo prestao da pišem radi samog pisanja, a počeo da pišem samo kad mi se piše.

    Али ти ниси требао да набијеш 'иљадарку за реакције Реме... :)

Omiljeno za [2]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.