Prijava
   

Mlada partizanka sisu bacila

Pesma koju su horski pevali partizani po šumama i gorama naše zemlje ponosne (zajedno sa varijacijom "mlada partizanka kurac pušila" (kod hrvatskih partizana "pimpek")). Kurčila se cela četa kako su zigovali novu pripadnicu partizanske omladine. Još nije ni do šmajsera došla a već je ubalavila 30 kuraca. Nema sele, prvo da daš rad komesaru pa tek onda oružje za samoodbranu.

Posle rata, a zaslugama Bate Živojinovića (koji ih je na snimanjima i sam prcao da bi što bolje preneo strast na male i velike ekrane), pesma se pretvorila u "mlada partizanka pušku nosila/bombu bacala", valjda ih je bilo sramota što su njih 20 prcali nepranu dlakavu pičku i lizali blatnjave sise.

Komentari

Шо двапут?+ на обе, јелте.

Забаговао ми је интернет и случајно убацио двапут, обрисах једну. Али ме зајеба што не могу да напишем и трећу дефку за данас а имам страшну идеју!

Пајо Пајо имам страаашну идеју хехехе
Јбг, запиши па сутра :)

+ zato sto su obe zagrade u telu iskusno zatvorene. da se prijavis za slagalicu takodje :)

Minus, jer iskreno, ovo mi liči na defku u kojoj se forsira jebačina da bi se zamaskirao nedostatak ideje i kreativnosti. Ideja kao ideja je tu i tamo, a sama defka je po meni jako slabo preneta na papir/komp, previše psovki sa ciljem da Fejsbuk autori svrše na to. I stičem utisak da je defka tu zbog "psovki", a ne "psovke" zbog defke. Valjda sam ok pojasnio.

Још није ни до шмајсера дошла а већ је убалавила 30 кураца

LOLO +

Реме, нисам се трудио да псујем, само сам употребио народне изразе за гениталије и коитус. Јес' мало сам претерао са горе поменутим изарзима али није ваљда толико озбиљно а? :)

Pazi, u telu definicije u tri rečenice imaš kurac3. U primeru, jedna rečenica - prcati2, pička1, sisa1. Prećera ga. :)

Elem, na stranu što ja čuvenu četvorku kurac-pička-govno-sisa ne smatram psovkama, svrha u koju si ih ti koristio svakako mi deluje tako. Elem, ne kažem da si svesni to radio, nego jednostavno u nedostatku ideje, često nesvesno definišeš nešto tako. Zato sam ja jako brzo prestao da pišem radi samog pisanja, a počeo da pišem samo kad mi se piše.

Zato sam ja jako brzo prestao da pišem radi samog pisanja, a počeo da pišem samo kad mi se piše.

Али ти ниси требао да набијеш 'иљадарку за реакције Реме... :)