Prijava
   

Mladi beogradski biznismen

Veoma misteriozna i tajanstvena ličnost, čuvana od strane svojih izabranica pod debelim velom tajne, iako se zna da drži po nekoliko stanova na Novom Beogradu, Zemunu, par lokala u centru i nekoliko pansiona na Crnogorskom primorju. On je mlad, uspešan, naravno zgodan, razvijen, vozi skupa kola, nosi nakit težine prosečnog novorođenčeta i što je najbitnije, JAŠE pola domaće estradne scene.

Intervju za domaći nedeljni list "Sheetle", najčitaniji nedeljnik od Njujorka do Prdine Bare:

(Pitanje za domaću estradnu umetnicu Ranku Kostić, Konsili):
"Da li je istina ono što se priča ovih dana po beogradskim kuloarima, da naša Konsili više nije sama?"
"Paaaa daaa, eto moram i to da vam otkrijem, od nedavno se viđam sa jednim mladim beogradskim biznismenom, on je vrlo atraktivan i uspešan mladić i kao takav mi apsolutno odgovara, znate. Evo upravo juče smo se vratili iz njegove vile u Budvi i moram vam priznati da sam se FE-NO-ME-NALNO provela".

(Pitanje za drugu, isto tako, domaću estradnu umetnicu Drocu "jaka petica" Sajsi):
"Znamo da ti je teško da sada pričaš o tome, ali ako bi mogla da nam otkriješ koja je tvoja tajna tako brzog i uspešnog oporavka posle razvoda sa svojim dosadašnjim mužem, inače jednim STARIJIM beogradskim biznismenom?"
"Paaaaa istina, to je za mene bio jedan EKSTRA težak period života, ali eto, sva sreća pa sam imala punu podršku u svom sadašnjem dečku, koji je inače jedan divan mladić iz Beograda, po zanimanju biznismen znate. On mi je pokazao da niko nije vredan kao ja, poklonio mi je evo vidite ovu ogrlicu i ja sam sad tako srećna jer složićete se, uz tako uspešnu damu kao što sam ja, ne pristaje ništa manje nego jedan isto tako uspešan mladi pastuv".