Mladi beogradski biznismen

maseenko 2011-07-28 13:23:47 +0000

Веома мистериозна и тајанствена личност, чувана од стране својих изабраница под дебелим велом тајне, иако се зна да држи по неколико станова на Новом Београду, Земуну, пар локала у центру и неколико пансиона на Црногорском приморју. Он је млад, успешан, наравно згодан, развијен, вози скупа кола, носи накит тежине просечног новорођенчета и што је најбитније, ЈАШЕ пола домаће естрадне сцене.

Интервју за домаћи недељни лист "Sheetle", најчитанији недељник од Њујорка до Прдине Баре:

(Питање за домаћу естрадну уметницу Ранку Костић, Консили):
"Да ли је истина оно што се прича ових дана по београдским кулоарима, да наша Консили више није сама?"
"Паааа дааа, ето морам и то да вам откријем, од недавно се виђам са једним младим београдским бизнисменом, он је врло атрактиван и успешан младић и као такав ми апсолутно одговара, знате. Ево управо јуче смо се вратили из његове виле у Будви и морам вам признати да сам се ФЕ-НО-МЕ-НАЛНО провела".

(Питање за другу, исто тако, домаћу естрадну уметницу Дроцу "јака петица" Сајси):
"Знамо да ти је тешко да сада причаш о томе, али ако би могла да нам откријеш која је твоја тајна тако брзог и успешног опоравка после развода са својим досадашњим мужем, иначе једним СТАРИЈИМ београдским бизнисменом?"
"Пааааа истина, то је за мене био један ЕКСТРА тежак период живота, али ето, сва срећа па сам имала пуну подршку у свом садашњем дечку, који је иначе један диван младић из Београда, по занимању бизнисмен знате. Он ми је показао да нико није вредан као ја, поклонио ми је ево видите ову огрлицу и ја сам сад тако срећна јер сложићете се, уз тако успешну даму као што сам ја, не пристаје ништа мање него један исто тако успешан млади пастув".

0
25 : 7

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.