Prijava
   

Mlađan Dinkić

Čovek je jebeni mag.Uspeva da preživi na političkoj sceni Srbije već duže od dekade,a da pritom piša po narodu svojim lažima kako stigne.
Kako god okreneš - Dinkić je ili ministar ekonomije,ili ministar finansija,ili vrši uzurpiranje ljudi i doma Narodne skupštine svojim demagoškim proseravanjima o decentralizaciji i o tome kako je za njega posebno bitno da Kuršumlija,Pirot i Ćuprija dobiju po deset hiljada evra više na godišnjem nivou za razvoj,kako ekonomski tako i kulturni.

- obećavam svim punoletnim građanima republike srbije da će u roku od mesec dana dobiti od mene,svaki po 35000 evra.
- Ali,gospodine dinkiću,vi znate da je to nemoguće.Ne verujem da imate 17 džiliona evra,koliko vam je potrebno za ispunjenje toga obećanja.

Nakon par godina kad su svi shvatili,da je trebalo od samoga početka jednostavno samo da kuliraju budalu,jer je bilo očito da baljezga i obmanjuje,Dinkić je,svirajući svoju električnu gitaričičicu,proslavio pred građanima sarajeva svoj jubilej od 70 godina konstantnog smaranja srpskoga naroda sa najviših državnih pozicija.

Komentari

Fino rečeno.
Posebno mi se dopao ovaj deo: "... јубилеј од 70 година константног смарања српскога народа са највиших државних позиција".
:)

Плус. Ја сам се запањио јер га нисам јуче видео да отвара онај Колетов силос у Украјини.