Prijava
   

"Mnogo volim pivo" likovi

Smarači prvog reda. Uglavnom mlađi fanovi rok muzike koji smatraju da su uhvatili ovoga gore za božanska jajca time što su provalili neku drugu vrstu muzike i pritom su mnogo opasni jer piju PIVO. PIVO je najbolje piće na svetu. On/ona je popio/popila deset PIVA za vikend na svirci i mnogo je opasan. Zna tačno koja mu je omiljena marka PIVA zato što je probao sve. On ima stav o tome. On mrzi Jelen zato što je komercijala, a ranije je bio do jaja. Zapravo pije svako koje ima, zato što u tom piću zapravo uživa jednako koliko i šećeraš u šampiti.

Njihova ljubav prema pivu se ogleda u više stvari:

- Svršavanje na svaki pomen ovog pića
- Stalno prepričavanje koliko se PIVA popilo na svirci par dana ranije
- Pominjanje piva kao nečega najboljeg. "Pre bih bio VOPI, nego da jebem nešto." "Ako mogu da biram između piva i dečka, biram PIVO."
- Probao je svako PIVO, pa može da ti prepriča kakav ukus ima neko polu-anonimno češko koje je on pio kad je tako iš'o kod tetke.
- Padanje u derilijum pri svakom pomenu Bir Festa (jeb'o ih on da ih jeb'o). "Kako je do jaja bilo na bir festu. Popio sam dvesta litra PIVA. Bilo do jaja na koncertu Čorbe. Pili smo PIVO!"
- Glumljenje ludila kad neko prospe pivo slučajno, polomi čašu i sl. "OOOOO NE, KAKO SI PROSUO PIVO PA TO JE NAJBOLJE PIĆE NA SVETU. JA U SLOBODNO VREME ZAPIREM BULJU PIVOM I TAKO SAM OČISTIO ŠULJEVE!"

More marš bre u pičku lepu materinu!

Komentari

e taman da dam + i prozva mi Beer Fest,zato ipak -

Kako sam to prozvao Bir Fest?

Што ја мрзим то говно од пића, и људе који се фурају на то говно од пића, пијем га само кад попијем по киле Виака или неке брље... Реално, шта је ту кул курчити се тиме што си љубитељ нечега што смрди? Не. Ти си обична пичка која не сме да пије жестоко, а онда као циркаш пиво јер си чуо да ту има неког алкохола. Много ми се сере од тих лајт алкоса, јер прави мушкарац пије воду кад је жедан, а кад оће да се напије не глуми пичку и геј особу и пије дуплу жестину. Јасно, игноранти? Плус за тебе, дефинисататоратору!

Томо, Гугутко! Прочитао сам још једном натенане и... Мислим да сам те заволео. :*

Hahah kako ovaj Dankan ima uticaja na raju, kako dade plus definicija ode u plus.

JA U SLOBODNO VREME ZAPIREM BULJU PIVOM I TAKO SAM OČISTIO ŠULJEVE!

К'о да нису чули за комовицу.
Реално, пиво се једе, вињак се пије.

Јасно, Орко. Много сам паметан, шта ћу. Само не знам академски да се изразим, класика...

Јанковић, сажео то у 6 речи, љуби га његов брат у курац!

@Dankan Ferguson

Hvala. U svakom slučaju mi je cilj bio da pokažem debilni odnos ovog tipa ljudi prema ovom precenjenom piću. Ja popijem koje sa vremena na vreme, ali hvaliti se da si fan istog je isto kao hvaliti se da brišeš bulju novinama, iako imaš 12 rolni toalet papira koje ti je žena/keva uzela na sniženju u Idei, i to oni K+, oni su jeftini.

Kakvo objašnjavanje i kenjanje po mlitavim pivopijama! Pluščina!

Гугутко, подсећаш ме овим говором на покојног Цару. А ја њега најбоље волим... Само он зна овако квалитетно да опљује, и ево сад ти. Добродошао међ кул људе са сајта. Јубиларни седми члане.

A ja stvarno mnogo volim pivo, najrađe bi u njem plivo, ali ne odbijam ni domaću rakiju ni stomakliju ni pelinkovac... jedino su mi problem votka i gorepomenuti vinjak - ne vole me uopšte...

Није битно да ли волиш, Брусе. Поента је да се не курчиш и не препричашав и не смараш своји догодовштинама о јебеном ПИВУ! А ко шта воли, ствар личног избора, наравно...

@Dankan Ferguson

Ne znam čoveka, tj. nisam ga znao ako je stvarno umrEo. Mogu li bar da znam u kakvo sam društvo upao?

Поента је да се не курчиш и не препричашав и не смараш своји догодовштинама о јебеном ПИВУ!

Stoji. Pivo i ja delimo intimne trenutke u tišini :)))
Da ne bude pogrešno shvaćeno - i ja sam dao plus, čini mi se četvrti ili peti :)

Убили га модрератори, сужњи... Абио је добар момак, сад не може да се врати на сајт до 4555. године, али боле га курци. Намерно је испемовао сајт, јер нико од надлежних није покушавао да спречи малверације на које је он стално указивао. Можда није био најбољи аутор, али је био најбољи критичар, спамер и уживо велика људина. А у какво си друштво упао, можда је ЛОЛ најбоље дефинисао једном... Рече он тада "Људи на сајту се деле на оне који с јебу за плусеве и оне којима се јебе за плусеве". Па ти мућни главом, где су упао после дефиниције у којој на прелеп начин пљујеш по нечему... Ниси дефинисао ништа комерцијално, него оно што ти је на души, а овде је превише ДОПАДЉИВИХ гована у последње време, који пишу дефиниције на које тинејџерке свршавају. Нешто попут текстова Ванила Ајса, ако ме разумеш...

Pa drago mi je onda! Zdravo svima, ja sam Toma, i drugi deo mog nika je Gugutka, zato što gugutke seru, često i po ljudima.

И мени је драго. Настави овако да пишеш, и претходне су ти онако... Баш лепо хејтерски настројене, добар ти је стил, и ускоро те чека гомила брусхалтера и коришћених гаћица испред гајбе... А онда ће да те банују временом, јер јебеш, а они не јебу :(

Поента је да се не курчиш и не препричашав и не смараш своји догодовштинама о јебеном ПИВУ!

Од ракије су бољи доживљаји. Питајте то мој мозак који после литре пиве даје сигнал за пражњење, а после литре ракије сигнал за почетак путовања кроз димензије.

Hvala na savetima! Nadam se da me neće banovati, al' ako mora, nek bude...

+ ko kuca. Najbolje je kad ti likovi odu na neki koncert i onda samo cirkaju pivo zato sto ne znaju ni jednu pesmu ali su zato uvek najpametniji kad je u pitanju rok/metal muzika.

НАЈБОЉА ДЕФИНИЦИЈА НА САЈТУ

ima i ona kada onaj padne i kada mu se slomi boca sa pivom i kada on to napipa i kada onda kaže daj bože da je samo krv. pivo je magarеće piće.

Pivo je za pičketine.

Sve ispod 10 posto alkohola je sok.