Prijava
   

Moderna basna

Kada aktere košarkaške utakmice, u priči zamene životinjama.

Svetislav Kari Pešić, trener KK Crvena Zvezda govoreći, na konferenciji za štampu, o plejmejkeru svoje ekipe:” Kada na terenu ekipu predvodi lav, onda i ostali igraju kao lavovi, a kada je predvodi magarac onda svi igraju kao magarci.”

Komentari

Je*eš tog čarobnjaka koji od magarenceta ne pravi lava-doduše juče su se pod pritiskom(nemrštenog Duleta) sokolovi pretvorili u golubove...(gaćane)...

@iskusni interpretato
Nemoj da me razočaravaš da se ložiš na Homera.
Ja sam se pre početka serije još nešto i palio, al' sada se povredio i Ovens, tako da će biti dobro ako dobijemo bar jednu. Jedina Zvezdina prednost je trener, a to je, nažalost, isuviše malo za pobedu. Štimcu svaka čast, kada bi i ostali pokazali takvu borbenost ne bi mi smetalo ni da izgubimo sa 20 razlike. Najveći dobitak za KK Crvena Zvezda (zlobnici bi rekli KK Sledeća Sezona) je, gle ironije, to ako Pešić ostane i sledeće sezone.

Jok, bre...ne ložim se na nj...pomalo a podložim...konstatacije su ti tačne...Štimac me juče prijatno iznenadio, a i Tadija je OK...Kari je napravio ekipu...i svaka mu čast...U suštini posao obojice je da disciplinuju veličine i "veličine"-Kari je tu ,čini mi se malo jači, ali Dule je od Vraneša napravio čudo(kakvo takvo-ali čudo)...Duleta volim samo u vicevima i definicijama...;))