Prijava
   

Modernizacija tinejdzera

Danas "pravi" tinejdzer ne može da bude svako. Da biste uopšte bili pravi i u trendu, morate pratiti standarde koje tinejdzersko pravo nalaže, a iza kojih stoji Fashion TV i još po koja Organizacija.

1. Neophodno je da napravite FejsBuk u što ranijoj fazi života (po mogućstvu ćim naučite slova, ali nije kasno ni u petom razredu, samo ako imate htenja). Ovo je prva i neophodna stavka koja u slučaju da je ne uradite, može vas koštati detinjstva.

2. Potrebno je da kupite jedan skup telefon (300-400 evra) i jedan jeftin (30-40 e) i naravno karticu za svaku mrežu po jednu (060,061,062,063.064,065...) Zlu ne trebalo.

3. Zanemarite školski pravopis i obratite se najbližem poznavaocu novog tinejdzerskog jezika (w, sh, ch, tj ...) Školski pravopis će samo da vas dodatno zbuni, dovoljno je da znate ovaj.

4. Naučite par refrena "poznatih" izvodjača (Jelena Karleusa, Seka Aleksić...) i to iz onih ljubavnih pesama. Koristićete ih da ih ispišete po školskim klupama, spomenarima, leksikonima, FejsBuk statusima...

5. Ukoliko ste žensko, morate imati najbolju drugaricu kojoj ćete na svakih 5 minuta govoriti da je volite i da je ona vaša ljubav.

6. Ukoliko ste muško, morate se što pre adaptirati i poćeti da se ljubite u obraz sa drugovima svaki put kada ih vidite.

7. I na kraju, ali ne manje važno, tange(devojcice) i alkohol(svi) su obavezni.

Komentari

po ovome ja uopšte nisam u trendu,ali nema veze meni je lepo ovako:)++++++++++++

+ zbog poruke
ali ovo 6. sam stvarno retko vidjao...ja se tako pozdravljam samo sa drugaricama,a ostalo je uglavnom uredu...

Nisam verovao kad sam video da se ljube u obraz kao da su mali pederi,jebo te Rim.A i ti "ljubim se s drugaricama" kao a si neka seka persa.

+...mada ja bih dodala i air max...zaraza gora od svinjskog gripa...

ahahaha - zlu ne trebalo :))) +++

E sta lupas bre ti...ti znas ko je seka persa...ja ne znam sta je tu cudno da se tako pozdravljam sa drugaricama...

Човек вероватно мисли да си сека перса пошто се с њима љубиш у образ, а неко други их кара. xD

Можда сам и погрешно протумачио.

Ma, moze da misli on sta oce,ja seka persa nisam,a za njega ne znam...

Mozda je nix95 Muška drugarica :) :) :) Ako nije kasno, dodaj Air Max!!

Ko je tebe sta pitao borisbob,a?Ti mora da si zenska drugarica borisbob,a?
PROCITAO SAM TU DEFINICIJU,JA NISAM IGRAO LASTIS I TE ZENSKE IGRE,NITI SAM SEKA PERSA.JA SE TAKO POZDRAVLJAM SA,PAZI SAD <DRUGARICAMA>,NE SA DEVOJKOM.A ZASTO...ETO TAKO, I TO MOZE BITI SAMO LEPO,NIKAKO RUZNO(bar za normalne)

nix 95, искулирај, који ти је. Људи те ложе, а ти се примаш као Kanye West у епизоди Fishdicks. :D

Ako je ovo '95. tvoje godište,otac mogu da ti budem,pa pitaj tatu,dali je imao "drugarice" i dali se ljubio u obraze sa njima!

Ne spamujte mi definiciju!!! :P:P:P

Jeste,kako si pogodio?...o tome tako nisam sa njim nikad pricao,a i sto
bi...naravno da je imao drugarice,verovatno se pozdravljao tako sa njima.
A sad mi prosto reci sta je tu toliko cudno,imam par najboljih drugarica i sa njima se tako pozdravljam...lep i prisan pozdrav,u kome nema ama niceg loseg.A ja ne razumem zasto si drugarice stavio pod navodnike?
@banic:izvini,ali moram da odgovorim,ne mogu da cutim...

+za def. i + za dzimijev komentar