Prijava
   

modni žiri

žiri čiji su članovi samozvani modni arbitri, tj. " eksperti stila" koji po novinama žute do kaki boje ocenjuju stajling poznatih ličnosti, a to što oni sami izgledaju kao da ih je poplava izbacila nimalo ne utiče na njihovu kompetenciju, pa mogu sasvim meritorno da kažu ko je i kako upario šnalicu u kosi sa ogrlicom svog kera

modni kreator S. Vekić uz sliku Vukove zvezde Danice snimljenu na jednom prijemu: " Gospođa Drašković nosi ovog puta jednu lepu spavaćicu, koju je upotpunila crvenom torbom, savršeno ukomponovanom uz boju laka na nogama i srebrnim sandalama, koje daju refleksiju biserima, kojih se nikako ne odriče."
A ocena? Čista petica.

Komentari

Koliko ja znam, tašni se prilagođavaju cipele i kaiš, a ruž mora da ide sa bojom laka za nokte. To je u ženskom oblačenju kao 1+1 u matematici... I ko je sad uopšte taj Vekić???

Kako ne znaš čoveka? Ti ne čitaš " Skandal", pa, ljudi moji je li to moguće? Čovek je stalni član njihovog žirija, kao Lazo Goluža nekad u Kviskoteci ili Milka u Slagalici. On je inače mnogo poznat modni kreator! To što su za njega čuli samo čitaoci pomenutog časopisa, to je već druga stvar :)
Primer je iz najnovijeg broja. Ako se pitaš zašto ja to čitam, na to već nemam odgovor. Možda da bih imala o čemu da pričam sa snajkom i komšinkom, a možda je u pitanju čist mazohizam. Ipak, nasmeju me, mislim da je to!