Prijava
   

Mogao sam da poginem

Obavezna tema u muskom drustvu.
Dramatizacija svake avanture od rodjenja pa na ovamo, sa puno hiperbole i naravno gradacije.
Sama tema je skakljiva, stoga je obavezna i prisutnost kompetitivnosti, kao i komparacije udaljenosti tj. blizine smrti u datoj tacki iz proslosti.

Sto sam danas uleteo u makazice na smederevskom, metar me je delio od smrti!

- Nije to nista, ja sam jednom, preticuci kolonu isao direktno u kamion, i nisam hteo da kocim, posrali se i brat i keva, kao i ostali vozaci u koloni, na pola metra od direktnog, napravili mi mesta i vratim se u kolonu, a to sam i hteo od pocetka.

Eee, a ja sam jednom na trgu prelazio ulicu na crveno, i 26. izletela iza krivine, kad je zakocio, brate, popadali svi u busu, ja se smejem i pokazem im srednjak, istrcao majstor i tu se potukli, prebio me ko konja, ostao sam da lezim tu na ulici, hitna dolazila, jedva ostao ziv.

- Setih se sad jednom na tekmi kad sam uleteo u obracun huligana, tu se nije znalo ko koga kida, udarili me ciglom u glavu, pa me posle izgazili, u komi bio 10 dana!

Ne seri?! Ja sam se jedno vece prekin'o od alkohola i tako pijan nisam ubo dugme za lift, pa krenuo stepenicama na peti, stigao ispred stana i krenuo da peglam, nagnem se izmedju stepenica i padnem dole sve do podruma, ubio glavu i bio u komi 20 dana!

- A ja bio u komi 2 meseca, kao beba u inkubatoru!

Lazes brate...

- Dobro, bilo je mesec i 23 dana..