Mogao si i skafander da obučeš

Head Hunnter 2012-04-01 14:37:02 +0000

Kaže se osobi koja kad izlazi na ulicu ne gleda vreme napolju. Gleda koji je mesec u toku, a pošto je kod nas vreme poprilično izmenjeno, pa u junu kiša pada kao da je novembar, a u martu sunce sija kao da je sredina avgusta, mnogi se zeznu, pa na +25 obuku jaknu, i to onu perjanu.

Andrija: "Brate, čekam te pola sata već, gde si dosad?"

Milan: "Ma tražio ključeve, idemo?"

Andija: "Mogao si i skafander da obučeš, pazi tako da ne nazebeš! Pa gde ćeš jaknu oblačiti na +30, jesi ti normalan? Gledaš li ti kad kroz prozor pre nego što kreneš?"

3
19 : 1
  1. hehe imam jednog takvog +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.