Prijava
   

Moj je veći od tvog

Počne bezazleno od plastičnih autića i klikera... Kasnije se proširi na statusne simbole i neke fizičke predispozicije. Veliki personalni enterijer, tj. ego, zahteva adekvatnu veličinu ekstrenih dopuna (bilo da su na telu ili u okolini).

Kad se mali čovek, vozeći svoj veliki auto, vrati svojoj velikoj kući iz svoje velike kancelarije, i dohvati da jebe svojim malim kurcem svoju veliku sponzorušu u velikom bazenu, osećaj zadovoljstva mu je isti kao i velikom čoveku kad, posle fajta u kafani, u kojoj je popio svoju malu platu, dođe kući i otrsi svoju malu ženu svojom velikom kitom.

Komentari

Evo da ti dam veliki +
:-)

Pa de si bre ti, Maestralče :)
Hvala lepo ;)

Lutko, ti si jako maštovita, ne bavi se više ovim usranim temama gde se spominje veličina kurca i sl, molim te. Ne znam samo što su mnogi počeli to da rade.

imas +

mada bi oko ovoga moglo da se raspravlja, ako neko popije svoju malu platu u kafani i ode kuci da jebe zenu a onda gladuje metar dana ne moze da bude veliki covek ni u cemu osim u gabaritu...

Kurva Aleksandra Makedonskog (iako neki kažu da je gej) je rekla:"Razlika između muškarca i dečaka je u tome što muškarci imaju veći mač i veći kurac." +

ovo sam i omiljenovao, al sad vidim da ne volim ni jedne ni druge.