Prijava
   

Moje ruke, vaš materijal

Način da ubrzate napredovanje na listi čekanja na ugradnju veštačkog kuka.

- Eee, tako... Sad smo vas upisali na listu za operaciju i po ovome, možete očekivati da vas pozovemo negde....u januaru 2038.
- Doktore, moram da proverim u rokovniku ali mislim da u januaru neću moći da dođem na operaciju jer planiram da budem mrtav i da me do tada crvi izedu, a ne bih da propustim termin pa, je l' može to nešto brže?
- Pa vidite, problem je u nabavci kukova preko fonda, ali ako sami kupite kuk, možemo da ubrzamo.
- Dobro, ako je tako, kupiću, ali gde?
- Tu mogu da pomognem, da se vi ne mučite i da ne kupite pogrešan, evo mogu ja za vas to da završim. Znam čoveka, donosi iz Turske, duplo jeftiniji od Italijanskih a kvalitet vrhunski. Znate, Turci sad rade delove i za Mercedes, nije to više ono farmerke, patike, kožne jakne... Ako mi donesete 2000 evra, ja ću to da nabavim i vidimo se u novembru da nameštamo.
- Ma evo vama odmah 3000 da stimulišete Turke, imam neku svadbu u oktobru, neću da klecam u kolu.
- Vidimo se sutra u 8 i od večeras nemojte ništa da jedete zbog anestezije.

Komentari

Pa i doktor kaže da je džabe.

još ako je mercedesov, lepota...

Oće mešati ko Sluzana Mančić?

jako glup zaključak, primjer neću ni čitati -

još ako je kraden...

Много лепо састављено. +

kosmopolita
2 soma? džabe...

Kosmo, jeste džabe tebi koja znaš cijene u SAD, ali se na implantaciji vještačkih kukova i koljena ortopedi kod nas namlate para (za godinu dana-novi auto). To nije ko u Amerikama da ugradnja endoproteze košta ko BMW, ali doktoru moraš dati koju milju, a ostalo sve pokriva osiguranje. Tako je svuda u bivšoj državi, a ja sam se lično uvjerio radeći sa ortopedima.