Mokar hleb

Радјард Куплунг 2011-06-16 00:38:15 +0000

Субота ујутру(читај, два сата после поднева). Наканиш се некако да сам зготовиш доручак или нешто што личи на доручак, а јестиво је, наточиш ладан јогурт, млеко, пиво(не осуђујем) и метнеш на астал. Хлеба нема, ти разгаћен, а сунце напољу жари ли жари. Ниси луд да излазиш. Срећом, нађеш један бајат крајишник на ивици плеснивости у кеси с хлебовима. Послужиће сврси да се преживи овај кобни оброк.
Прц.
Ко за курац, наслониш то парченце хлеба преко три капи млека које си случајно просуо по столу. А онда наступа пекарски и хедонистички Судњи дан.
Овај се есенцијални комад пецива тада претвара у гњецаву творевину гадну на додир и кушање, одвратно лепљиву смесу хладну под језиком. Квасан хлеб је дело самог Врага, покушаваш да га изједеш без обзира на његов квасни корпус, али увек, баш увек, у чељустима осетиш оно мало, мокро, душманско острвце, уништитеља мерака и укуса.

Чини ми се да би ми лакше било изаћи бос на усијане ексере, док ме Мотаро из Мортал Комбата бичује сајлом за вучу а четири бркате цветковопијачне бабе играју казачок пред очима, притом доћи до прве продавнице и пазарити свежа сува леба, него да поједем онај квасни, а невероватно болни залогај.

цимање стоп геј стоп мокар хлеб стоп

6
57 : 11
  1. al si ga opiso,jebo si mu kevu .. +

  2. Svaka čast!!
    (nemaš mlađeg brata, sestru.....da ti se nađu u nevolji)

  3. hhah, hvala, imam mlađeg buraza, ali ga dobar deo puta nema kad mi treba :)

  4. Mali zna da utekne, heheh

  5. Hahahaa, mokar lebac.
    Inače, ovo je najjače

    не осуђујем

  6. Чини ми се да би ми лакше било изаћи бос на усијане ексере, док ме Мотаро из Мортал Комбата бичује сајлом за вучу а четири бркате цветковопијачне бабе играју казачок пред очима, притом доћи до прве продавнице и пазарити свежа сува леба, него да поједем онај квасни, а невероватно болни залогај.

    Епски.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.