Prijava
   

Molder i Skali

Popularni tandem agenata Federalnog istražnog biroa iz još popularnije serije Dosije H. Zapravo, bili su toliko popularni, da je pola sveta počelo da veruje u teorije zavere i male zelene.
Elem, u našem društvu Molder i Skali, označavaju prisno muško-žensko prijateljstvo ( čuo sam da postoje ali nikad nisam video isto u praksi ). On je bio tu kad su joj menjali pelene ( jes ga keva donela al bio je tu) , bio je i diskretno sakriven u žbunu i kad je prvi put blajvala Mićku iz II-3.
Ona je bila tu kad ga je prvi put bacao na poprsje Pamele Anderson, malo mu i pomogla, ( sve u duhu prijateljstva ), bila je tu i kad je plakao za onom kurvom kojoj nije ni prišao. Bila je tu uvek, i dok je kenjao i dok je pišao. Biće tu i kad umre, osim ako ne umre pre njega.

- Brate vidi Mare sa onom Jovanom, ne verujem kako on smuva onaku ribu.
- Ti ne znaš brate, oni su ko Molder i Skali?
- Brate, ti znaš da ja gledam samo Srećne ljude ?!
- Pa ona američka serija, mali zeleni, teorije zavere..
- Aaaa onaj Seks manijak i ona lezbača, celu seriju zajedno nikako da se pojebu?
- Daa, o tome ti pričam..
- Znači ona je lezbača ko Marija Šerifović, a on je zagoreo ko Ciganski tiganj??
- Tako nekako.
- E u kurac,a ima dobru sisu.

Komentari

Kresnuli su se oni više puta u seriji... i u filmu. Inače, Skali je mnogo jebozovnija sad sa 40 i kusur nego ranije na početku serije..
+

Кајтез, луда дефка..Знам Сретсам, али некако су ми увек деловали као неки другови из средње, имали су то неко у најмању руку да кажем чудно пријатељство..

Prijatelji sa povlasticama što bi se reklo.. Otreso bi i ja Skali bez razmišljanja..

Bez seksa, molicu.

Prijatelji sa povlasticama , ne sresame, oni se nisu trpali.