Prijava
   

Molder

Lep momak koji ne jebe. Poput moldera iz dosijea iks, stalno je zaokupljen nekim levim stvarima. Ribe mu skvrtuju po kauču ali on nije u ovome svetu i ne primećuje ih. Nema stalnu ribu, imao je malo devojaka, zapravo ga je retko ko i video sa nekom, ali svima je očigledno da ga ribe saleću svuda. U glavi mu je nemački idealizam, planira da osnuje svoj filozofski pravac, čita tajlandske sajtove o teorijama zavere, stvarno stvara teorije o lokaciji i izgledu Atlantide, planira da i o tome napiše knjigu.

-Pogledaj ovo, Kontinent Mu se zapravao nalazio u tihom okenu, bila je to najveća civilizacija... Oni su izgradili piram...
-Znam, i jebali su device na vrhu hramova pre obavljanja ritualnog žrtvovanja, a kralj im se zvao Milovan Popov. Zajebi. Nego što ne jebeš onu iz prizemlju što te je danas zvala na kafu i da joj popraviš kompjuter, da joj podigneš sistem?
-Ne mogu, smara me, moje vreme košta.
-Brate, platila bi ti ona u naturi, je l' si joj video kako te je gledala dok je izgovarala "da mi podigneš sistem, ti se razumeš u to, lepi".
-Ma jok nešto sam razmišljao o šopenhauerovim mačk...
-Koji si Molder jebeni, čini mi se da dođem kod tebe za dva meseca našao bih te u sobi s podočnjacima maršićanin kako izgovaraš... Ja ne spavam više.

Komentari