Prijava
   

Mora da čita novine od pozadi

Deviza strastvenog pratioca svih sportova u rasponu od fudbala do trčanja na 100 metara s' kamen pod mišku kad opisuje idealnu ženu života svog.

"Ništa tebrex ako ona ne čita Večernje novosti od pozadi i misli kad kažem d'imam dojavu i d'idem u kladžu u stvari idem da ga umočim u neku Sladžu.Pa nisam ja ko klinac ljubio album Italia '90 svako jutro kad ga vadim ispod jastuka i lepio Piksijev poster na vrata da mi ona tamo ne zna sta je ofsajd. Može Cosmo i te fensi novine al samo oni delovi gde piše kako se dobro blajva i peku kobaje kad ti dođe ekipa da gledaš tekmu. O tome ti pričam. Još ako n'ume da žvizdi i da navija,e pa baćo pa to odma' znači da nju Marakana videla nije, nema dalje ja šta tu da pričam s' njom. Ma da. E Ljubice daj te liste i daljinac i pitaj ljude šta piju. Aj' pomozi Bože..."

Komentari

nije dobro, odlično je. Ja čitam od pozadi, ali nisam neki strastveni sportista, nego to me više zanima od ove naše usrane politike, i forsirane crne hronike... kad dođem do pola bataljujem novine... + i omiljena

Do jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaja.

očekivao sam nešto sasvim drugo + :)

Aj' pomozi Bože..."

ahaaha!! ++

Hahahaha. Da nisam znao ko je pisao, mislio bi da je muško 100%! Super +