Motriću na tebe

Elzeard Bouffier 2012-10-12 13:28:12 +0000

Од момента изговарања ове претеће поруке око тебе ствара се параноични круг шпијунских конекција које су спремне да следе сваки твој корак. До сржи је утеран страх у твоје кости да се будиш ноћу знојав и са јаком аритмијом, а још и све око себе уводиш у параноју да мораш пазити како једеш, а камоли нешто друго. Постепено губиш пријатеље, ствараш шизофрене слике мука које те чекају, ако направиш бар један погрешан корак. Хладно око Великог брата константно вреба твој ход по ивици и само чека да те обори.

Практично теби се неће ништа десити сем опомене која ће у твојој глави смислити прегршт прича које те терају на умишљање теорија завера и пажњу приликом разних свакодневних навика. Израз се користи као упућивање опомене на индолентно понашање.

А: Људи увече када лежете спустите ролетне не мора нико да види шта радимо, ипак су ми рекли да ће мотрити на мене.
Б: Ало, човече немој умишљати, то је било речено чисто као опомена. Сада сви треба да ходамо на прстима, нема тај преча посла него нас да вреба.
А: Немој да се шалите, ја сам и пут до школе променио, нећу старим стазама, није то за шалу.
Б: Мали немој да паламудиш, него обрати пажњу на понашање испаде да ће тебе сада да јури Рихард Зорге, ти си нека величина. Не падај тетребу у параноју.

5
20 : 0
  1. Paranoično, ali dobro +

  2. kakve defke pišeš, svaka ti čast!!!
    +++

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.