Prijava
   

Možeš samo da plačeš

Završna faza rečenice kojom stavljaš tačku na svoje izlaganje i pritom stavljaš do znanja sagovorniku da ste mu se, što bi naš narod rek`o, posrali u usta a zatim sve to lepo natapkali petom. No, da sve bude još bolje, naš narod je ,da bi pojačao efekat zapišavanja sagovornika, uz ovu frazu počeo da vezuje i raznorazne psovke, koje ne samo da pojačavaju efekat izgovorenog već i lepše zvuči.

Sin: Ćale, vidi kako je dobro izgleda ova flaša viskija. Doneli su mi je drugari iz Amerike, kažu da je mnogo dobar ukus, i da je to tamo veoma popularno piće. Tamo se u većini slučajeva pije samo ovo alkoholno piće jer...
Ćale: Sinko, prestani da kenjaš, pre nego što probaš to američko govno idi do stalaže i uzmi malo "Lincure", a ta govna posle turi na vitrinu umesto vaze koju si slomio. I da, nemoj da ti oni što su se dva puta posrali u Čikagu, pa sada misle da su veći Ameri od Klintona i Buša, prodaju muda za bubrege, kada je čiča jebao po Americi i valjao kiseli kupus oni su kmečali, a i sad mogu samo da plaču.

Komentari

Uf, sjajan razgovor u primeru, možda je samo naslov neodgovarajući. Pluščina, svakako.

Fala ljudi, ali vidite da je izlaznost na glasanje generalno loša.