Prijava
   

Mrkmiti

Specifično stanje uma i duha, koje se manifestuje kao reakcija na neku idiotsku priču koju ste čuli od sagovornika, na televiziji, ili ste je pročitali u štampi. Tzv. mrkmulj u tim momentima dobije nepodnošljivu želju da se, u najblažem slučaju, zakači na najbližu banderu i da, vrišteći iz sveg glasa, izmišlja nove psovke, na čijoj maštovitosti bi mu pozavideo svaki prosečni kočijaš ili navijač. Oblik ponašanja koji dokazuje teoriju evolucije, ne zbog mrkmuljevog ponašanja, već zbog situacija koje ga teraju na takvo ponašanje. Postoje i oni koji izgube svaku volju za bitisanjem u ljudskom obliku.

Druga varijanta je mrkmljenje iz oduševljenja. Vrlo kontradiktorno ponašanje koje se ne može logično objasniti.

Primer 1. (komentar člana jednog foruma, nakon što je pročitao standardnu internet raspravu sa nacionalističkim prizvukom)

"ne volem (sa malim slovom svi) srbe hrvate bošnjake i smrdljive žabare koji osvojiše ligu šampiona pogotovo onog smrdljivog inzagija da ne lajem al ....... majku majčinu žvaljavu ...... idi u ofsajd smradu i opet da ne lajem
majku majčinu ........ i rodjendan mi prisjede fuj ...... AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! "

Primer 2.

"Ee, ženska me je toliko udavila pričom o tome kako se bocka sa nekim tipom na Fejsu, sto puta je prepričala kako ju je neka njena drugarica analizirala i rekla joj da ona njega 'oće zato što ne može da ga ima. Bokte, došlo mi da se u tom trenutku pretvorim u biljku, sednem na sunce i vršim fotosintezu, majke mi."

Primer 3.

"Ova radža je toliko dobra!! Aaaaa! Dođe mi da odrežem sebi nogu samo da bih rakiještinu mogao da stavim kao oblogu!!"

Komentari

hahahahahahaahahah! :) inzagi. :D

I ova je dobra, treći primer pogotovo.