Prijava
   

Muntadar al-Zejdi

Irački novinar koji je cipelama gađao džordža buša. Sada leži u bolnici jer su ga iskičmili u zatvoru. Svaka čast za ideju i hrabrost da je sprovede u delo. Samo mu zameram što nije bolje gađao.

Nadam se da je pre dolaska na konferenciju za štampu ugazio u govno.

Komentari

Da mu damo bar sokak ako ne celu ulicu.

Боље парцелу на гробљу јер се неће тај наживети, мора да послужи за пример шта се дешава онима који дирају амере и њиховог председника. Штета, млад и храбар човек.

Da je po meni danas bi počela repriza 'Cipelića'

СЛАВА СИНОВИМА ИРАКА!

Mislim da neće smeti da ga likvidiraju, eksces je bezazlen a čovek ludački popularan, svesni su i oni da su dojadili i bogu i ljudima. I ako ga 'očiste' napraviće heroja koji nije Bin Laden. U svakom slučaju one napaljene Alahove device ga ustreptalo očekuju.

Ja sam mu oprostio što ga je promašio, pa onaj ima majmunske reflekse-pokretna meta

Шта год било надам се да ће га оставити на миру. Треба поштовати храброст. А кад смо код храбрости, а и лудости, чуо сам причу за једног нашег типа који је украо опасач од агента из обезбеђења Џимија Картера кад је долазио код тита у посету. Тип је радио у Црвеној застави, у производњи наоружања. Кажу да је хтео да види опасаче агената, да види како су направљени па да начин израде примени за наше потребе. Наравно, укебали су га, заглавио је на робију коју годину, али је успео да прекопира опасач. И он је ризиковао главу, замерио се титу који је ретко опраштао.

Greota što nije nosio "Martinke"...

Dr. Martens rula xD Bushu bi otishla vugla xP

Jebo ga otac vrljavi, sta covek omasi