Muntadar al-Zejdi

prikan 2008-12-17 14:11:46 +0000

Ирачки новинар који је ципелама гађао џорџа буша. Сада лежи у болници јер су га искичмили у затвору. Свака част за идеју и храброст да је спроведе у дело. Само му замерам што није боље гађао.

Надам се да је пре доласка на конференцију за штампу угазио у говно.

12
44 : 0
  1. Da mu damo bar sokak ako ne celu ulicu.

  2. Боље парцелу на гробљу јер се неће тај наживети, мора да послужи за пример шта се дешава онима који дирају амере и њиховог председника. Штета, млад и храбар човек.

  3. Da je po meni danas bi počela repriza 'Cipelića'

  4. СЛАВА СИНОВИМА ИРАКА!

  5. Mislim da neće smeti da ga likvidiraju, eksces je bezazlen a čovek ludački popularan, svesni su i oni da su dojadili i bogu i ljudima. I ako ga 'očiste' napraviće heroja koji nije Bin Laden. U svakom slučaju one napaljene Alahove device ga ustreptalo očekuju.

  6. Ja sam mu oprostio što ga je promašio, pa onaj ima majmunske reflekse-pokretna meta

  7. Шта год било надам се да ће га оставити на миру. Треба поштовати храброст. А кад смо код храбрости, а и лудости, чуо сам причу за једног нашег типа који је украо опасач од агента из обезбеђења Џимија Картера кад је долазио код тита у посету. Тип је радио у Црвеној застави, у производњи наоружања. Кажу да је хтео да види опасаче агената, да види како су направљени па да начин израде примени за наше потребе. Наравно, укебали су га, заглавио је на робију коју годину, али је успео да прекопира опасач. И он је ризиковао главу, замерио се титу који је ретко опраштао.

  8. Greota što nije nosio "Martinke"...

  9. Dr. Martens rula xD Bushu bi otishla vugla xP

  10. Jebo ga otac vrljavi, sta covek omasi

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.