Prijava
   

Muška Pećina

Soba, prostor, kutak, jednostavno rečeno dio kuće koje je specifučno rezervisano za pripadnike sirovijeg pola koji požele da bude bar na trenutak budu usamljeni sa svojim mislima, svojim brigama, svojim monolozima. Mjesto gdje ne čujete ženu kako vam zvoca nad glavom o tome kako ste loši u krevetu ili nezainteresovani. Koga boli kurac? Svi poželimo da imamo prostor koji je dekorisan našim i samo našim bojama, bez primjera nekoga drugoga, žene na primjer.

Tu imate svoju privatnost, tu ste slobodni da radite što želite. Gdje "budi ono što jesi" prosto dolazi na površinu. Možda ste je voljni pokazati, možda ne. Jaka stvar, zavidim ljudima koji imaju svoju pećinu u kojoj eho odzvanja.

Povučeš se u svoju pećinu, upališ porniće, odigraš neki rpg, fentzi gejm, ili čisto soliteri ako si nubina za kompjuter. Mjesto je oboje vašim bojama stoga ste ono što zaista jeste. Usamljenik.

Komentari

Tebe žena baš maltretira?

Не. Ја немам жену и не јебем. Зато сам овако исфрусриран.

Ja imam ženu i naši odnosi ne mogu biti savršeniji ali sve jedno imam svoju pećinu jer je s' vremena na vreme jednostavno lepo biti sam, u tišini i miru sa samim sobom! Ni komp mi nije u pećini, ništa, SAM!!! +++