Muška Pećina

Антиматерија 2011-11-15 11:28:52 +0000

Соба, простор, кутак, једноставно речено дио куће које је специфучно резервисано за припаднике сировијег пола који пожеле да буде бар на тренутак буду усамљени са својим мислима, својим бригама, својим монолозима. Мјесто гдје не чујете жену како вам звоца над главом о томе како сте лоши у кревету или незаинтересовани. Кога боли курац? Сви пожелимо да имамо простор који је декорисан нашим и само нашим бојама, без примјера некога другога, жене на примјер.

Ту имате своју приватност, ту сте слободни да радите што желите. Гдје "буди оно што јеси" просто долази на површину. Можда сте је вољни показати, можда не. Јака ствар, завидим људима који имају своју пећину у којој ехо одзвања.

Повучеш се у своју пећину, упалиш порниће, одиграш неки рпг, фентзи гејм, или чисто солитери ако си нубина за компјутер. Мјесто је обоје вашим бојама стога сте оно што заиста јесте. Усамљеник.

3
11 : 4
  1. Tebe žena baš maltretira?

  2. Не. Ја немам жену и не јебем. Зато сам овако исфрусриран.

  3. Ja imam ženu i naši odnosi ne mogu biti savršeniji ali sve jedno imam svoju pećinu jer je s' vremena na vreme jednostavno lepo biti sam, u tišini i miru sa samim sobom! Ni komp mi nije u pećini, ništa, SAM!!! +++

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.