Prijava
   

muskarcu na cast a zeni na bruku

Uzasan izraz kojim bi trebalo da se objasni da je muskarac koji je spavao sa velikim brojem zena time ustvari potvrdio svoju muskost i postao velicina a da je zena koja je spavala sa velikim brojem muskaraca ustvari sebe ponizila, da je kurvetina,dronfuljai ko zna ta jos...

Komentari

Minus ko vrata NARAVNO DA JE TAKO!!! Sta se bre tu neko buni, koji moj! to je tako i pomirite sa time! a sta treba da kazemo da su jebacice a? ma mrs drovuljama!

Niste bre svi vi normalni zar kad su kurve i drolje u poletu da na ovo dajete + (mislim na muskarce) za jebacice(drolje) "svaka cast"

Ona nikoga ovde nije pravdala...samo je rekla da su momci koji isto rade "frajeri", a žene kurve...A i iskreno ko ima pravo da tako nešto kaže?Šta sad...muškarci mogu da rade šta hoće i da se ponašaju ko rasplodni bikovi i bivaju nagrađeni za tako nešto, a žene za isto da ispaštaju...?Debilnost...-.-

Ma mislis da kurve ne stavljaju recke, sve se promenilo pa i to a zene po menjanju partnera ubedljivo vode Ne znam sta je sad ovo sa zenama! Jebo vas Seks i grad! jer hocete sve da budete baba-devojke!

alo ludi psihijatre, malo lakše sa emocijama. to što si ti pogrešno shvatio definiciju ti ne daje za pravo da daješ ovakve komentare. ovakvim pisanjem ništa nećeš postići. nazivati članove "nenormalnima", žene "kurvama i droljama u poletu" nije baš stvar lepog ponašanja prema članovima sajta. a sex i grad nema veze sa ovim. da se razumemo, ne podržavam ni muškarce ni žene koji udaraju recke, to je nemoralno. od sexa se na taj način pravi sprdačina, jer nije bitno uživanje, već samo veći broj. ali, ti ludi_psihijatre nisi napao i jedne i druge, već si napao žene a muškarce opravdano rečima "to je tako i pomirite se time". za ovo ću da ti tako lepo lupim jedan BAN, samo mi daj povoda. ne šalim se ludi_psihijatre, tvojih gluposti je ovde previše.

E ja više gluposti na jednom mestu skoro nisam pročitala...nemam ja šta tu da dodajem...lepo ti sve Zyclon napisao....

zao mi je sto je ova definicija izazvala ovako zucnu raspravu, da ne kazem svadju. Ja nisam iznosila licno misljenje nego samo objasnjavala izraz koji sam milion puta cula od svoje mame. Uzas je sto nije ista osuda i na muskarcu koji se ponasa nemoralno jer bi tako mozda bilo manje nemorala. LP stvarno nisi razumeo sta sam htela reci ali ti mozda posle ovog komentara bude jasnije.

uostalom pogledaj definiciju svi muskarci su isti i moj komentar na nju

dosta vise* nista licno, nisam ja tebe psovao hteo sam da kazem da su se stvari promenile od vremena tvoje mame (daj boze da ta izreka jos uvek vazi)Zene su postale kao mi muskarci a i vremena su takava sad nije bruka za zenu da ima sto vise partnera sto po meni nije dobro iz mnogih razloga.
Ja sam psovao vreme u koje zivimo i nikog licno, znam da ni to nisam trebao ali se setih zbog ove definicije mnogih stvatri koji sam dozivio.
Nisu svi muskarci isti ja na primer a i znam mnoge druge koji su jako verni svojim curama i te kako okrivljuju druge muskarce ako varaju svoju curu a i sa druge strane postoje zene i muskarci koji na kurvaluk(bolju rec nemam)zena gledaju sa odobravanjem, ponavljam vremena su se promenila da li su krivi muskarci za to? VEROVATNO!
PS
Shvatio sam dobro definiciju i verujem da joj istekao rok trajanja, vise nema razlike izmecu polova kad je to u pitanju.

Zao mi je zbog svega loseg sto si doziveo i veruj da nisi jedini, retki su oni koji nisu osetili surovost suprotnog pola a postaju retki i oni koji i sami nisu bili surovi. Mislim da rok definiciji nije istekao i to je ono sto je nazalost jer umesto da se jednako osuđuje kurvanje(ni ja nemam bolji izraz) i dalje se muskarcu ipak "gleda kroz prste" a zene umesto da to shvate i prihvate one se trude da se izjednace pa da se ni njima ne zamera. Zar to nije BRUKA? U svakom slucaju izmedju mene i tebe nema ljutis,svi imamo pravo na svoje misljenje kao i na to da ga branimo. Jedino sto ja mislim da ti i ja ovde pricamo o istoj stvari al na razlicit nacin.

Dosta više,hajde kaži sa koliko osoba si vodila ljubav...
Pa ću onda reći i ja pa ćemo videti da li je neko od nas dvoje,
dronfulja,jebač,da li to nekome služi na čast ili na sramotu,
ili sve to nema nikakve veze.Ljudi sa sajta će da odluče.
A može i na PVT.

Jel iko ovdje konta da je ovo priča bez kraja i konca???